Baggrund

Badmodul leverer i gennemsnit 25 nye badeværelser om måneden, og med mere end 1000 leverede løsninger siden 2013, kan firmaet godt kalde sig ekspert på området. Og kunderne er mere end glade for dem. I både 2015 og 16 blev virksomheden kåret som vinder af specialistprisen i ”Årets håndværker”. Selv siger Badmodul, at de sælger kundeservice.

Det er en virksomhed i stærk vækst. Siden 2013 de gået fra 2 til 40 mand, og planen er at runde de 100 i løbet af de kommende år. En ekspansion til Sverige ligger også på tegnebrættet. Det er en udvikling, der kræver dygtige medarbejdere, et solidt IT-fundament og styr på omkostningerne.

 

Udfordringen

Nybygning eller renovering af badeværelse er et større projekt, hvor det er vigtigt at holde styr på timeforbruget og egne ressourcer. Badmodul benyttede i forvejen Ordrestyring.dk, men ønskede derudover at udstyre deres biler med GPS-trackere for at kunne holde styr på deres placering.

De havde følgende forventninger til deres nye flådestyringssystem:

  • Integration til Ordrestyring.dk med det formål at kunne sammenholde de indtastede timer med bilernes faktiske opholdssteder
  • Bedre dokumentation for fakturérbare timer
  • Bedre overblik over kørselsmønstre og arbejdsrutiner med henblik på intern optimering

Løsningen

”Valget faldt på Fleet Completes flådestyring på grund af systemets brugervenlighed og funktionalitet. Desuden fik vi hos Fleet Complete en hurtig respons på vores spørgsmål og en virkelig god kundeservice”.

–  Mads Andreasen, Ejer og direktør

 

Systemet bruges især til at finde nærmeste medarbejder og til at holde styr på ”ture” og ”områder”, når der laves badeværelser. Alle relevante adresser er lagt ind; ansattes hjemmeadresser, kundeprojekter, leverandører, genbrugspladser o.l. På den måde bliver det let at se, hvornår medarbejderne starter og stopper de forskellige steder, og projektlederen har fået et meget bedre overblik over tidsforbruget på de enkelte projekter.

”Med vores nye flådestyringssystem og integrationen til Ordrestyring.dk har vi det bedst tænkelige udgangspunkt for at styre vores udgifter, efterkalkulere på vores opgaver og sørge for, at økonomien hænger sammen. Desuden er vores dieselforbrug faldet betragteligt”, slutter Mads Andreasen.

 

”Med vores nye flådestyringssystem er vores dieselforbrug faldet betragteligt”

Mads Andreasen

Ejer og direktør
  • Reduceret brændstofforbrug
  • Bedre kontrol med projektomkostninger
  • Hurtigere og mere nøjagtig registrering af timer
  • Bedre dokumentation for fakturérbare timer
  • Reducerede interne omkostninger

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud