BADMODUL A/S

Baggrund

Badmodul leverer i gennemsnit 20 nye badeværelser om måneden, og med mere end 400 leverede løsninger siden 2013, kan firmaet godt kalde sig ekspert på området. Og kunderne er mere end glade for dem. I både 2015 og 16 blev virksomheden kåret som vinder af specialistprisen i ”Årets håndværker”. Selv siger Badmodul, at de sælger kundeservice.

Det er en virksomhed i stærk vækst. På bare få år er de gået fra 5 til 28 ansatte, og planen er at runde de 100 i løbet af de kommende år. En ekspansion til Sverige ligger også på tegnebrættet. Det er en udvikling, der kræver dygtige medarbejdere, et solidt IT-fundament og styr på omkostningerne.

Udfordringen

Badmodul arbejder oftest med større projekter, hvor det er vigtigt at holde styr på timeforbruget og egne ressourcer. Firmaet benyttede i forvejen Ordrestyring.dk, men ønskede derudover at udstyre deres biler med GPS-trackere for at kunne holde styr på deres placering.

De havde følgende forventninger til deres nye flådestyringssystem:

  • Integration til Ordrestyring.dk med det formål at kunne sammenholde de indtastede timer med bilernes faktiske opholdssteder
  • Bedre dokumentation for fakturérbare timer
  • Bedre overblik over kørselsmønstre og arbejdsrutiner med henblik på intern optimering

Løsningen

”Valget faldt på Fleet Completes flådestyring på grund af systemets brugervenlighed og funktionalitet. Desuden fik vi hos Fleet Complete en hurtig respons på vores spørgsmål og en virkelig god kundeservice”.

–  Mads Andreasen, Ejer og direktør

 

Systemet bruges især til at finde nærmeste medarbejder og til at holde styr på ”ture” og ”områder”. Alle relevante adresser er lagt ind; ansattes hjemmeadresser, kundeprojekter, leverandører, genbrugspladser o.l. På den måde bliver det let at se, hvornår medarbejderne starter og stopper de forskellige steder, og projektlederen har fået et meget bedre overblik over tidsforbruget på de enkelte projekter.

”Med vores nye flådestyringssystem og integrationen til Ordrestyring.dk har vi det bedst tænkelige udgangspunkt for at styre vores udgifter, efterkalkulere på vores opgaver og sørge for, at økonomien hænger sammen. Desuden er vores dieselforbrug faldet betragteligt”, slutter Mads Andreasen.

 

”Med vores nye flådestyringssystem er vores dieselforbrug faldet betragteligt”

Mads Andrease

Ejer og direktør
  • Reduceret brændstofforbrug
  • Bedre kontrol med projektomkostninger
  • Hurtigere og mere nøjagtig registrering af timer
  • Bedre dokumentation for fakturérbare timer
  • Reducerede interne omkostninger

Helping Fleets Thrive!

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde