Ecofleet og Telia vil sammen måle bilers CO2-udslip og skabe en grønnere flåde

Telia-sense.jpg

I Ecofleet er vi stolte af at annoncere vores nye partnerskab med Telia. Samarbejdet går ud på, at Ecofleet vil gøre brug af Sense, Telias ”connected car” løsning, til at bringe vores flådestyringsløsning et skridt længere ind i fremtiden. Ambitionen er at gøre vores kunders bilflåder mere miljøvenlige og dermed bidrage til at nedsætte det samlede CO2-udslip.

Telia Sense er en cloud-baseret løsning til ”connected cars”, hvilket frit oversat vil sige biler, som er forbundet via internettet. En app og et lille stykke hardware giver bilejere adgang til smarte services og funktioner som bilkontrol, 4G WiFi og partnerydelser som bilinspektion og vedligeholdelse, vejhjælp, forsikringsreparation og parkeringstjenester.

Ecofleet er den første softwarepartner, der opretter forbindelse til Telia Sense Enterprise platform. Emissionsdata indsamles i realtid fra køretøjet og i slutningen af hver tur overfører Telia Sense oplysningerne til Ecofleet løsningen. Dette gør det muligt for Ecofleet at udarbejde emissions- og hændelsesrapporter for virksomhedskunderne og holde øje med CO2-værdier og andre bildata.

En grønnere bilflåde

“Vores ambition er at gøre vores flådestyringsløsning endnu grønnere og mere miljøvenlig. Reelle emissionsdata er hele udgangspunktet for at give vores kunder viden om, hvad og hvor de skal forbedre for at reducere deres CO2-udslip og reducere brændstofomkostningerne. Telia Sense passer perfekt til Ecofleet løsningen, da den læser bildata i realtid og er meget nem at installere og komme i gang med. Vi kan også udnytte Telia Senses øvrige funktioner som WiFi, advarsler om motorfejlkoder m.m.”, siger Stig Lyngsie, COO og medstifter af Ecofleet.

“Vi er rigtig glade for, at Ecofleet har valgt Telia Sense, ikke mindst til gavn for sådan en stor sag. At bruge data til at optimere kørslen og dermed gavne miljøet, er teknologi, når det er allerbedst. Det er endnu et skridt i retning mod at nå vores ambition om at skabe nye og fantastiske IoT-økosystemer til gavn for mennesker, virksomheder og samfundet som helhed”, siger Karin Rehbinder, Senior Product Manager for Telia Sense.

Læs mere om alle fordelene ved Telia Sense.