GPS tracking til transport & logistik

Få indsigt og overskud med flådestyring

Hold styr på bilernes placering og forventet ankomsttid. Send opgaver direkte til chaufføren og få dokumentation for hele transportforløbet inkl. køre/hviletid og kølevognstemperatur. Få øjeblikkelig besked fra systemet, når noget utilsigtet foregår.

graphics-GUTS-5

Flådestyring

Tag hånd om administrationen af din bilflåde og se indtjeningen stige i takt med overblikket. Med vores flådestyring kan du udnytte bilernes kapacitet på en helt anden måde. Det bliver nemt at planlægge effektive ruter og at finde den nærmeste medarbejder til en netop indkommet opgave.

God kvalitet til den rigtige pris er nøglen til succes. Det gælder både for dig som virksomhedsejer og for os hos Fleet Complete. Derfor leverer vi solide og fleksible løsninger til den rigtige pris uanset om du har få eller mange biler.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

BEDRE LOGISTIK

Se dine biler på et online kort. Det giver dig overblik og tryghed omkring, hvad der sker ude på vejene. Hvis I får en hasteopgave, kan du hurtigt finde den nærmeste medarbejder og planlægge den korteste rute.

Fuel_96

SPAR PÅ BRÆNDSTOFFET

Vores kunder oplever oftest en væsentlig reduktion af brændstofforbruget. Både fordi antallet af “private ture” i firmabilerne forsvinder, og fordi systemet gør det nemmere at planlægge effektive ruter.
report-icon-96-e1534325718583

NEM DOKUMENTATION

Med skræddersyede rapporter får du nemt overblik over adresser, omkostninger relateret til din flåde, tid brugt hos kunden, uhensigtsmæssige kørselsmønstre o.l. Med få klik kan rapporterne eksporteres til PDF og EXcel eller integreres direkte ind i andre informationssystemer.

Vores digitale løsninger

  • Er uden lange bindingstider og til rigtig pris
  • Øger din indtjening og forbedrer logistikken
  • Fritager dig for tidskrævende manuel administration
  • Reducerer omkostningerne relateret til din flåde
  • Opfylder SKATs krav til kørselsdokumentation

Vil du vide mere?

autolog-1

Elektronisk kørebog

Brug ikke unødig tid på at føre kørebog og håndtere kørselsregnskaber. Vores elektroniske kørebogsløsninger giver dig styr på dokumentationen for kørte ruter og kilometer, og sikrer dig et præcist og pålideligt fakturagrundlag. De gør det også nemt at administrere og godkende kørselsgodtgørelse for små og store teams.

Daily-Tasks-Icon-96

PUNKTLIGHED

Alle ture logges præcist og helt automatisk ved hjælp af GPS. For dig som bruger betyder det, at du har dokumentation, der viser hvornår du ankom til en kunde, og hvornår du forlod ham igen, og at fakturagrundlaget dermed er i orden.

integration-03-96

ALT I ÈT SYSTEM

Som kunde hos Fleet Complete kan du samle flådestyring og kørebogshåndteringen i et system, således at kørebøgerne er lette at indsamle, godkende og overføre til økonomisystemet.

approval-96

OPFYLDER KRAVENE FRA SKAT

Vores elektroniske kørebog opfylder kravene fra SKAT og opdateres jævnligt i henhold til gældende regler og kørselssatser. Det betyder, at hvis du og dine ansatte bruger kørebogen korrekt, så burde I være sikret mod ubehagelige overraskelser fra skattevæsenet.

Relevante features

poi-icon
Overblik over biler og deres ruter

Se bilernes aktuelle placering på et online kort. Sæt evt. en ekstra skærm på kontoret for et hurtigt overblik.

Car_Under_Magnifying_Glass-96
Find nærmeste køretøj

Find nærmeste køretøj til et job. Det sparer tid, der køres færre kilometer og kunderne oplever en bedre service.

Daily-Tasks-Icon-96
Leveringsdokumentation

Præcise ankomsttider og adresser sikrer korrekt dokumentation overfor kunderne.

tasks-96
Elektronisk opgavestyring

Håndtér al opgavekommunikation i ét system og tildel opgaver direkte til nærmeste relevante medarbejder. Få feedback på status og levering via medarbejdermobilen.

Optimér kørsel og brændstofforbrug

Små ændringer i kørestil resulterer i store besparelser på brændstof. KPI modulet viser hvor der skal sættes ind.

areas-96
Overblik over kørsel

Definér “områder” på kortet, og hold styr på hvor mange gange biler kører til og fra en bestemt adresse.

text-96
Advisering ved overtrædelser

Få advisering via mail eller SMS hvis en af chaufførerne overskrider sin køre-/hviletid.

overtime-96
Fartskriverdata i real time

Systemet overfører tachografdata, imens chaufførerne er på  farten. I et samlet overblik ses desuden resterende køretid for dag og uge samt næste hviletid o.a.

iceman_cream_van_refrigerator_reefer_refrigerated_truck_transport_refrigerator
Temperatur i kølebiler

Hold øje med temperaturen i kølevogne via rapport.

report-icon-96
Rapporter

Skræddersyede rapporter gør det nemt at spotte uregelmæssigheder i brugen af køretøjerne og giver indsigt i kørte kilometer, adresser, brændstofforbrug, køretid eller opholdstid for alle køretøjerne. Kan ses online eller eksporteres til PDF eller Excel.

install_icon
Overhold syn og serviceaftaler

Indsæt begivenheder i kalenderen og få en påmindelse, når tidspunktet for service nærmer sig. Biler der er korrekt serviceret, koster mindre i drift og reparationer.

integration-02-96
Integration til øvrige systemer

En veludviklet API gør det muligt at integrere Fleet Complete systemet med f.eks. økonomi- og opgavestyringssystemer som Minuba.