Lyngholm er hovednavnet for tre firmaer, der sammen udfører alle opgaver inden for kloakservice, kloakrenovering og TV-inspektion. Siden 1974, er virksomhedens gule lastbiler kun blevet mere synlige i de københavnske gader, og i dag opererer de med 50 mand fra deres hovedkontor i Hvidovre.

 

Udfordringen

Tilstoppede kloakker, lækager hvor vandet står ind, eller skadedyr, såsom rotter der uheldigvis har fået adgang via kloakken, er ofte meget ubehageligt for dem, det går udover. Derfor er Lyngholms vigtigste opgave at være “hurtigt på pletten”, når de skal hjælpe deres kunder.

Når man besidder branchens bedste udstyr til at udføre kloakarbejde, samt en lovning på danmarks hurtigste tilkaldevagt, har flådestyring været en nødvendighed. Siden implementeringen i 2015 kan firmaet i dag ikke være foruden det overblik, som systemet giver.

 

De tre delområder som flådestyring løser

I dag har Lyngholm fastmonterede GPS-enheder i mere end 50 køretøjer. Derudover sidder der GPS’ere i deres trailere, anhængere, motorbører og på alt entreprenørmateriel. Overblikket bevares fra en enkelt skærm inde på hovedkontoret i Hvidovre. Der er “meget godt styr på, hvor det forskellige grej er henne i det ragnarok, som det godt kan være en gang imellem”, fortæller Carsten Theill.

”For det første; når en kunde får vand ind, og vi meget hurtigt skal ud og afværge skaderne, så kan vi slå op i vores flådestyring og se hvilken vogn, der er tættest på. Vi kan med det samme give kunden besked og hurtigst muligt løse problemerne.”

“For det andet har vi implementeret GPS-enheder i vores maskiner, fordi der nogen gange godt kan være det der slip med; hvor står grejet? Og så er det jo rart at kunne slå det op i flådestyringen.”

“For det tredje bruger vi systemet til dokumentation. For eksempel kan vi nu altid bevise, at vi har været hos kunden i det tidsrum, vi skriver på vores faktura. Hvilket både er trygt for kunden, men også for vores medarbejdere, som en gang imellem bliver beskyldt for at være kørt før tid.”

”Når en kunde får vand ind og vi meget hurtigt skal ud og afværge skaderne, så kan vi slå op i vores flådestyring og se hvad for en vogn der er tættest på.”

–  Carsten Theil, Kloakmester

Carsten Theill kan i dag også fortælle, at implementeringen af systemet har været succesfyldt. “Ingen af vores medarbejdere føler sig overvåget, og de føler, at systemet har givet dem en sikkerhed for, at hvis de bliver beskyldt for en trafikforseelse el. lign. så kan flådestyringssystemet hurtigt være med til at modbevise det. Det er fantastisk.”

„Når en kunde får vand ind og vi meget hurtigt skal ud og afværge skaderne, så kan vi slå op i vores flådestyring og se hvad for en vogn der er tættest på.“

Carsten Theill

Lyngholm A/S
  • Hurtigere reaktionstid på opgaver og bedre kundeservice
  • Overblik over materiel
  • Grøn og økonomisk rigtig kørsel
  • Sikker dokumentation af kundebesøg

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud