Om Fleet Complete

Helping Fleets Thrive

VERDENS HURTIGST VOKSENDE TELEMATIKLEVERANDØR

Fleet Complete (Complete Innovations) blev grundlagt i 1998 af nuværende CEO Tony Lourakis og partner Andrew Merisanu. Firmaet havde oprindeligt til hensigt at dække behovet i kurér- og servicesektoren, men voksede hurtigt på tværs af brancher. Fleet Completes succes ligger i dets integrerede tilgang til kundernes behov og et bredt udbud af telematikløsninger, der kan skaleres til enhver virksomhed.

Med en kultur baseret på innovation og kvalitet har Fleet Complete haft kontinuerlig vækst; godt støttet af stærke partnerskaber, avanceret produktudvikling, førsteklasses talent og et stærkt ønske om at være førende i branchen. Takket være unikke værdier og en solid forretningsstrategi fortsætter selskabet med at indtage nye internationale markeder, og med erhvervelsen af ​​IT Mobile i Holland, Securatrack i Australien og Ecofleet i Baltikum og Skandinavien er Fleet Complete en af ​​de førende på markedet i USA, Mexico, Europa og Australien.

Fleet Complete leverer branchens førende GPS-løsninger til flådestyring, tracking, opgavestyring til mobile arbejdsstyrker samt elektroniske kørebøger. Efter at have vundet adskillige priser, er firmaet anerkendt som den hurtigst voksende telematikleverandør i verden.

Mød Matt

Matt er vores maskot her hos Fleet Complete, og den figur vi alle spejler os i. Han er en ærlig, troværdig og hårdtarbejdende person. En intuitiv problemløser, hvis passion for effektivitet tjener ham godt, uanset om det er et professionelt eller personligt anliggende.

Hans leveregel om  “altid at hjælpe den der har brug for det” har fået ham til at udmærke sig i sit job og trives i sit personlige liv.

Matt går altid den ekstra mil, og er ikke bange for at smøge ærmerne op. Udover hans ‘get the job done’ attitude, har Matt også et imødekommende ansigt og en stemme, som kunderne husker.

Og forresten… Matt fik sit navn, fordi han er en Mobile Asset Tracking Technician.

 

VORES VÆRDIER

Mennesker

Fleet Complete består af dedikerede, innovative og passionerede mennesker, som er drevet af at lykkes. Vores humoristiske iværksætterånd og synergien imellem ​​talentfulde individer udgør det perfekte miljø for hurtig vækst og nye muligheder.

KVALITET

Vores kunder viser os stor tillid ved at lade os arbejde med forretningskritiske områder af deres virksomhed, og derfor er vi forpligtet til at opretholde de højeste kvalitetsstandarder i både vores produkter og vores kundeservice.

PRODUKTIVITET

At kombinere stort talent med vores engagement i innovation og kvalitet, gør os meget produktive. Det er vores målsætning at gøre tingene smartere, ikke sværere, og altid at gøre vores allerbedste.

FÆLLESSKAB

I Fleet Complete har vi et stærkt engagement til at hjælpe dem i nød og til at forbedre vores samfund. Vi er altid opmærksomme på at give noget tilbage, hvad enten det er i form af sponsorater, fundraising eller velgørenhedsarrangmenter.

INNOVATION

Innovation er kernen i vores organisation. Vi skylder en stor del af vores succes og vedvarende vækst til de store og små ideer, vi bringer til live hver dag. Fra innovative produkter og processer, til at indføre nye standarder og implementere de bedste metoder – vores medarbejdere finder hele tiden på bedre måder at gøre tingene på.

KUNDEORIENTERET

Vores kunder er centrum for alt, hvad vi gør. Fra produktudvikling til brugeroplevelse til kundesupport stræber vi efter at levere det bedste. Vores mål er at hjælpe virksomheder til succes ved at skabe overblik, orden og effektivitet samt sikre en bedre indtjening. Overblik gi’r overskud!

TELEPARTNERE

Som leverandør af telematik og IoT-teknologi, ønsker vi at sikre vores kunder et sikkert og pålideligt netvæk hos et stort nationalt mobilselskab. Derfor indgår vi eksklusive partnerskaber med førende teleselskaber i regionen.