Om Fleet Complete

Helping Fleets Thrive

„HELPING FLEETS THRIVE“

 

Fleet Complete leverer branchens førende GPS-løsninger til flådestyring, tracking, opgavestyring til mobile arbejdsstyrker samt elektroniske kørebøger. Vi er anerkendt som den hurtigst voksende telematikleverandør i verden.

Vores mission er at levere transformerende løsninger til alle flådeejende virksomheder – uanset størrelse.

Hos Fleet Complete har vi fokus på de udfordringer, som vores kunder står over for hver dag, og målet er at give dem dén lige præcis den IT-platform, der passer til deres behov for at kunne håndtere deres mobile arbejdsstyrker. Uanset om det er biler, maskiner, medarbejdere på vejen eller stationært materiel, så hjælper vi dig med at oprette forbindelse til det hele.

Vores vision er at forbinde alt over alt, og at kunne levere de bedste løsninger på markedet til vores kunder. Dette er grunden til, at vi konstant stræber efter innovation i vores udvikling, meningsfulde partnerskaber og værdiskabende systemintegrationer.

Vi samarbejder med OEM’ere, såsom bilproducenter, såvel som store telekomfirmaer for at sikre dig, at du altid er i de bedste hænder.

Der er en grund til, at vi er den hurtigst voksende telematikudbyder i verden – titusindvis af virksomheder over hele kloden stoler på, at vi kan hjælpe deres flåde med at trives.

Mød Matt

Matt er vores maskot her hos Fleet Complete, og den figur vi alle spejler os i. Han er en ærlig, troværdig og hårdtarbejdende person. En intuitiv problemløser, hvis passion for effektivitet tjener ham godt, uanset om det er et professionelt eller personligt anliggende.

Hans leveregel om  „altid at hjælpe den der har brug for det“ har fået ham til at udmærke sig i sit job og trives i sit personlige liv.

Matt går altid den ekstra mil, og er ikke bange for at smøge ærmerne op. Udover hans ‚get the job done‘ attitude, har Matt også et imødekommende ansigt og en stemme, som kunderne husker.

Og forresten… Matt fik sit navn, fordi han er en Mobile Asset Tracking Technician.

 

VORES VÆRDIER

DK_DA_Danish_FC_Company_Values_1080x1080

Mennesker

Fleet Complete består af dedikerede, innovative og passionerede mennesker, som er drevet af at lykkes. Vores humoristiske iværksætterånd og synergien imellem ​​talentfulde individer udgør det perfekte miljø for hurtig vækst og nye muligheder. Vi lever op til de forventninger der stilles til os på daglig basis.

KVALITET

Vores kunder viser os stor tillid ved at lade os arbejde med forretningskritiske områder af deres virksomhed, og derfor er vi forpligtet til at opretholde de højeste kvalitetsstandarder i både vores produkter og vores kundeservice.

PRODUKTIVITET

At kombinere stort talent med vores engagement i innovation og kvalitet, gør os meget produktive. Det er vores målsætning at gøre tingene smartere, ikke sværere, og altid at gøre vores allerbedste.

FÆLLESSKAB

I Fleet Complete har vi et stærkt engagement til at hjælpe dem i nød og til at forbedre vores samfund. Vi er altid opmærksomme på at give noget tilbage, hvad enten det er i form af sponsorater, fundraising eller velgørenhedsarrangmenter.

INNOVATION

Innovation er kernen i vores organisation. Vi skylder en stor del af vores succes og vedvarende vækst til de store og små ideer, vi bringer til live hver dag. Fra innovative produkter og processer, til at indføre nye standarder og implementere de bedste metoder – vores medarbejdere finder hele tiden på bedre måder at gøre tingene på.

KUNDEORIENTERET

Vores kunder er centrum for alt, hvad vi gør. Fra produktudvikling til brugeroplevelse til kundesupport stræber vi efter at levere det bedste. Vores mål er at hjælpe virksomheder til succes ved at skabe overblik, orden og effektivitet samt sikre en bedre indtjening. Overblik gi’r overskud!

PARTNERE

Som leverandør af telematik og IoT-teknologi, ønsker vi at sikre vores kunder et sikkert og pålideligt netvæk hos et stort nationalt mobilselskab. Derfor indgår vi eksklusive partnerskaber med førende teleselskaber i regionen.