TACHOGRAF

Automatisk download af tachografdata – sparer tid og penge

Få et tilbud

HVORFOR BRUGE EN DIGITAL FARTSKRIVER?

 

I følge loven skal køretøjsdata downloades hver 90. dag, og chaufførdata hver 28. dag. For at modtage fartskriverdata fra et køretøj, der er væk fra kontoret, er det mest lønsomt at bruge en løsning til fjernaflæsning. Dette sparer arbejdstid og undgår situationer, hvor det ikke er fysisk muligt at downloade data.

Som en ekstra mulighed tilbyder vi at opbevare dit tachografkort i vores Tacho-hotel, hvilket betyder, at du ikke længere behøver at bekymre dig om at downloade data manuelt. Vores applikation tager sig af at downloade dataene automatisk på det rigtige tidspunkt.

19500115 – portrait of a handsome young happy man using digital tablet
electronic-logging-devices

FJERNAFLÆSNING AF FARTSKRIVERDATA

Fjernaflæsning af en digital fartskrivers data har til formål at forenkle aktiviteter i forbindelse med indsamling og forvaltning af fartskriverdata – og sparer samtidig tid. Chaufføren behøver ikke længere at vise sit kort ved depotet eller bruge en USB-dongle til manuelt at downloade, hvilket ofte er tidskrævende og besværligt, men dataene kan i stedet indsamles automatisk, imens køretøjet er på vejen.

load-planning-96

AUTOMATISK DATALÆSNING

Vi tilbyder også vi at opbevare dit tachografkort i vores Tacho-hotel, hvilket betyder, at du kan automatisere dataoverførsler. Vi kan indstille en bestemt dato, hvor dataene vil blive downloadet, og du behøver dermed ikke at bekymre dig om at glemme det. På den givne dag, hvor du skal downloade køretøjsdata, sker det automatisk. Du har adgang til rapporter, der giver dig mulighed for at maksimere arbejdstiden og sikre overholdelse af arbejds- og køre/hviletid.

Daily-Tasks-Icon-96

HVORDAN FUNGERER LØSNINGEN?

En GPS-enhed er installeret i det ønskede køretøj, som ud over fartskriverdataene kan vise forskellige parametre som en ekstra service, såsom brændstofdata, lasttemperatur, akselvægt, dæktryk, ekstern strømforsyningsspænding, batteriopladning og resterende afstand mv.

DEN KOMPLETTE LØSNING

Vores fartskrivertjenester giver dig et omfattende overblik over chaufførens aktivitet og placering via en webapplikation. De rapporter, der er synlige i systemet, gør det muligt at maksimere arbejdstiden og dokumentere, at chaufførerne overholder arbejdstiden og køre/hviletiden.

En komplet flådestyringsløsning giver dig mulighed for at få et overblik over dine medarbejdere og arbejdsopgaver mere effektivt, samt at planlægge optimale kørselsruter og motivere chaufførerne til at køre mere økonomisk.

 

61964917 – plain truck fleet
Daily-Tasks-Icon-96

HOVEDKRAV

Chaufførens tilladte køretid pr. dag er 9 timer. Efter fire timer og 30 minutters kørsel skal chaufføren holde en 45-minutters pause. Almindelig hviletid er 11 timer om dagen og 45 timer om ugen.

feedback_note-96

LIVE OVERSIGT OVER ARBEJDS- OG KØRE/HVILETIDER

Du har et LIVE overblik over, hvor lastbilerne er, hvor længe de har kørt i træk, hvornår den næste hvilepause skal være, hvor meget køretid der er tilbage i den pågældende uge, mv.

transport-ico

YDERLIGERE MULIGHEDER

Vi tilbyder en detaljeret webbaseret GPS-løsning, der fungerer på PC og mobilenheder, som giver et klart LIVE billede af de nøgleindikatorer, du har brug for – såsom brændstofforbrug, arbejdstid, køretøjets placering, temperatur, kørestil mv.

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud