BILDELING

Gør din bilflåde mere effektiv

Få et tilbud

OEM_96

Maksimal udnyttelse af bilflåden

Oversigt over forbrug, placering og drift af køretøjer, som giver den maksimale effektivitet af bilflåden.

green-driving-96

Reducér CO2-udledningen

Ved at optimere brugen af din flåde er det muligt at opnå mere, med færre biler. Effektiv udnyttelse reducerer CO2-udledningen og gavner både miljøet og virksomhedens bundlinje.

Expenses-96-1

Økonomiske besparelser

Små ændringer kan føre til store besparelser i leasing, brændstof og vedligeholdelse.

BILDELING FOR STORE OG SMÅ VIRKSOMHEDER

En delebilsordning er et effektivt middel til at reducere virksomhedens driftsomkostninger, hvilket sikrer maksimal effektivitet af virksomhedens biler.

Med Fleet Complete-platformen får du adgang til alle de funktioner, du har brug for, til at administrere og få det bedste ud af din flåde – uanset antallet af biler og chauffører.

Effektiv brug af flåden reducerer CO2-udledningen – bedre udnyttelse af ressourcer, færre kørte kilometer og lavere brændstofforbrug.

FORDELE

  • Maksimal udnyttelse af flåden
  • Oversigt over køretøjets brug, placering og tilstand
  • Komplet oversigt over tilgængelige og bookede køretøjer samt deres placering
  • Besparelser på leasing, brændstof og vedligeholdelse
  • Opnå mere med færre biler
  • Nemt reservationssystem og nøglefri adgang til bilerne
  • Automatiserede rapporter giver faktabaserede beslutninger
  • Mindre miljøpåvirkning

RESERVATIONSMODUL

I dag bruger de fleste virksomheder Outlook eller Excel til at administrere deres flåde, hvilket kan være tidskrævende og unøjagtigt.

Fleet Completes bildelingsløsning inkluderer et bookingsmodul, der gør det let for medarbejdere at booke et køretøj gennem en smartphone-app. På den måde er det rigtige køretøj altid tilgængeligt på det rigtige sted, præcis når det er nødvendigt.

Ved brug af bookingsmodulet er det nemt for virksomheden at spore placeringen og brugen af individuelle biler.

Mere end én medarbejder i bilen?

Brugeren kan indtaste i applikationen, hvor mange – og hvilke kolleger – der er medpassagerer. Systemet vælger derefter et tilgængeligt og passende køretøj, og alle passagerer modtager en e-mail med en reservationsbekræftelse og et direkte link, der viser den nøjagtige placering af den bookede bil.

 

 

ADGANG MED ELLER UDEN NØGLE

Når en reservation er foretaget, kan medarbejdere få adgang til det delte køretøj på tre forskellige måder:

Med en nøgle

Chaufføren kan åbne og starte køretøjet hvis det er booket i chaufførens app.

Nøglefri adgang via smartphone-app

Chaufføren ankommer til den reserverede bil, og låser køretøjet op via en smartphone-app. Nøglerne er i bilen, hvor de også efterlades til den næste chauffør.

Nøglefri adgang med adgangskort

Chaufføren ankommer til den reserverede bil, og aflæser sit adgangskort via kortlæseren, som er installeret på indersiden af bilens forrude. Hvis chaufføren har booket det pågældende køretøj låses dørene automatisk op. Nøglerne er i bilen, hvor de også efterlades til den næste chauffør.

INKLUDEREDE MODULER

icon-reservation1
Smartphone-applikation

Følg køretøjsreservationer i realtid. Du kan foretage en reservation via en smartphone-app eller on-line.

poi-icon

Se køretøjer på kortet

Følg køretøjernes præcise placering på et kort i realtid, eller vælg datoer for at se, hvor de har befundet sig på et givet tidspunkt. Planlæg rejser, søg efter adresser, og beregn afstande med ganske få klik.

report-icon-96

Rapporter

Rapporteringsfunktionen giver et overblik over køretøjsbrug, placering, oplysninger om kørevaner og omkostninger. Baseret på faktuelle data er det muligt at fordele omkostninger mellem forskellige afdelinger efter brug af køretøjerne. Eksportér rapporter til PDF og Excel, eller integrér dem direkte i dit informationssystem.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96

Notifikationer

Aktivér notifikationer for at modtage information, f.eks. når et køretøj overskrider hastighedsgrænsen, forlader et angivet område, eller på anden måde opfylder forudbestemte betingelser.

areas-96

Områder

Markér et område på kortet og indstil reglerne for området i notifikationsmodulet. Du kan derefter holde øje med hvilke køretøjer, der forlader eller ankommer til et bestemt område.

Car_Under_Magnifying_Glass-96

Køretøjssporing

Følg køretøjets placering og energiforbrug og få omfattende statistikker over rejseoplysninger.

reminder-96
Påmindelser

Regelmæssig servicevedligeholdelse holder køretøjerne i bedre stand, og minimerer uventede udgifter. Påmindelsesmodulet overvåger dine bilers serviceintervaller, og informerer dig i god tid om kommende vedligeholdelse.

Expenses-96
Udgifter

Følg alle køretøjsrelaterede udgifter og få et detaljeret overblik over udgifterne i forbindelse med din flåde.

kpi-96
KPI

Angiv virksomhedens KPI-mål (Key Performance Indicators), f.eks. ønsket maximalt brændstofforbrug eller ønsket maximalt antal kørte kilometer pr. måned, og få straks en tydelig kortlægning og statistik der viser, hvor der kan optimeres for at nå målene.

nøglefri

Nøglefri adgang (valgfri)

Nøglefri adgang til delebiler via smartphone eller kortlæser og relateret hardware. Chaufførens adgangskort kan bruges til at låse bilen op.

RFRD-96

Chauffør-ID (valgfri)

For virksomheder, der ikke ønsker at bruge et bookingsystem, kan kortlæsersystemet bruges som en selvstændig løsning til at overvåge, hvem der kører hvilke biler.

Vil du have mere information?

Anmod om mere information