Landbrug

Bliver dine maskiner udnyttet optimalt eller står de stille? Vil du vide nøjagtigt i hvilken mark og hvor længe din traktor og medarbejder har arbejdet i dag? Og kan du sove fredeligt om natten eller er du konstant bekymret for tyveri? Lad Fleet Complete holde øje og arbejde for dig.

Relevante features

Find det i vores flådestyringsløsning

poi-icon
Overblik over køretøjer og maskiner
Hold øje med placeringen af ​​køretøjer og maskiner på et online kort, og se hvem der sidst har anvendt dem.
Rettidig vedligehold af dine maskiner
Indsæt begivenheder i kalenderen og få en påmindelse, når tidspunktet for service nærmer sig. Køretøjer og maskiner der er korrekt serviceret, koster mindre i drift og reparationer.
icon-reservation1
Oversigt over tilgængelige ressourcer
Se hvor mange kilometer eller dage et køretøj har tilbage før en planlagt vedligeholdelse. Alle procedurer registreres, så man senere kan få et hurtigt overblik over hvad og hvornår noget blev gjort.
Expenses-96
Hold styr på udgifterne
Udgiftsmodulet giver dig mulighed for at se hvor meget, der faktisk bruges på tekniske inspektioner, reparationer og mange andre tjenester og varer – du vil se de reelle omkostninger ved at bruge et køretøj.
field-work-96
Markarbejde og vejvedligehold
Få overblik og dokumentation for kørte ruter, bearbejdede marker og maskintimer. Mulighed for at indlæse GIS-lag med ekstra information.
report-icon-96
Detaljerede rapporter
Brug standard- og skræddersyede rapporter til at få information om:

  • Maskiners arbejdstimer
  • Optankninger og brændstofforbrug
  • Status på opgaver område for område
  • Chaufførers arbejdstid
Fuel_96
Styr dit brændstofforbrug
Få information om brændstofforbrug såsom tankning, gennemsnitligt forbrug pr. 100 km eller arbejdstid og uregelmæssige svingninger i brændstofniveau.

Find det i vores trackingløsning

g4s-alarm-center-96
Tyverisikring
Vores forsikringsgodkendte trackingløsninger giver direkte besked til en G4S alarmcentral i tilfælde af tyveri og hjælper dig med at spore dit køretøj eller din maskine.