Entreprenører

Det er dyrt at holde tunge maskiner i gang, så det er vigtigt at have overblik over deres lokation og vide i forbindelse med hvilke projekter, de anvendes. Fleet Completes løsninger holder styr på kørsel, opgaver og omkostninger, så du kan holde styr på bundlinjen.

Relevante features

Find det i vores flådestyringsløsning

poi-icon
Lokation af køretøjer og materiel
Se placeringen af køretøjer og øvrigt materiel på et online kort, og vid i hvis varetægt det har været sidst.
Car_Under_Magnifying_Glass-96
Find nærmeste medarbejder
Find nærmeste medarbejder eller masking til en opgave. Det sparer tid, der køres færre kilometer og kunderne får en bedre service, når der kræves hurtigt udrykning.
coin-stack-96
Overblik over omkostninger
Flådestyring giver overblik over kørselsomkostninger og mulighed for at fordele dem imellem de enkelte afdelinger.
projects-96
Hold styr på driftstimer
Hold styr på materiellets driftstimer og knyt brugen til specifikke projekter.
approval-96
Arbejdstidsdokumentation
Nøjagtig dokumentation for ankomsttider, besøgenes varighed og lokation sikrer korrekt fakturering til kunderne.
report-icon-96
Rapporter
Skræddersyede rapporter gør det nemt at spotte uregelmæssigheder i brugen af køretøjerne og giver indsigt i kørte kilometer, brændstofforbrug, rejsetid eller opholdstid for alle køretøjerne. Kan ses online eller eksporteres til PDF eller Excel.
areas-96
Overblik over kørsel
Definér “områder” på kortet, og hold styr på hvor mange gange medarbejdere kører til og fra en byggeplads, et projekt, en grossist e.l.
tasks-96
Elektronisk opgavestyring
Håndtér al opgavekommunikation i ét system og tildel opgaver direkte til nærmeste relevante medarbejder. Få feedback på status og kvalitetstjek via medarbejdermobilen.
Overhold syn og serviceaftaler
Indsæt begivenheder i kalenderen og få en påmindelse, når tidspunktet for service nærmer sig. Biler der er korrekt serviceret, koster mindre i drift og reparationer.
snow-96
Vej- og vintervedligehold
Få overblik og dokumentation for kørte ruter og maskintimer. Mulighed for at indlæse GIS-lag med ekstra information.
integration-02-96
Integration
Ved hjælp af et veludviklet API, er det muligt at integrere Fleet Complete systemet med f.eks. økonomi- og opgavestyringssystemer som Minuba.

Find det i vores trackingløsning

customer-location-96
Sporing af materiel
Hvis du har ikke har brug for flådestyring men alligevel gerne vil vide, hvor en maskine befinder sig, kan en lettere trackingløsning være det rigtige for dig.
g4s-alarm-center-96
Tyverisikring
Vores forsikringsgodkendte trackingløsninger giver direkte besked til en G4S alarmcentral i tilfælde af tyveri og hjælper dig med at spore dit køretøj.

Find det i vores kørebogsløsning

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96
Administration af kørselsgodtgørelse
Nem administration af kørselsgodtgørelse og skatteregler, når medarbejderne kører i egne biler.
approval-flow-96
Godkendelsesflow
Med Autologs godkendelsesmodul kan én administrator få overblik over et ubegrænset antal brugere og deres kørselsgodtgørelse.
skat-01
Satser for kørselsgodtgørelse
Autolog opdateres årligt med SKATs nye satser for kørselsgodtgørelse og tager højde for danske skatteregler. Egne satser kan også lægges ind.

Referencer

A/S STOREBÆLT

A/S STOREBÆLT

A/S Storebælt får overblik med Fleet Complete A/S Storebælt benytter GPS-tracking både til deres biler og deres inspektionsvogne. En inspektionsvogn er en slags slæde, som kører under broen og som benyttes til at undersøge og reparere betonskader. A/S...

read more
VANDMILJØ RANDERS A/S

VANDMILJØ RANDERS A/S

Baggrund Vandmiljø Randers er et offentligt ejet dansk vandforsyningsselskab, der håndterer spildevand og betjener danske statsborgere med frisk drikkvand. En del af deres serviceydelser er at vedligeholde underjordiske kloakker og vandrør, hvilket indebærer både...

read more