FÅ OVERBLIK MED FLEET MANAGEMENT

Fleet Management løsninger der øger produktivititen og skaber sikkerhed for dine medarbejdere

 

Få et tilbud

Flådestyring – se biler og ruter

Flådestyring

Fleet Completes Fleet Management løsninger giver dig fleksibilitet til at starte småt og udvide efterhånden som din virksomhed vokser.

Administrer hele din flåde fra en skærm og se hvad der sker ude på vejene. Vid hvor dine køretøjer og deres besætning er, hold øje med deres effektivitet, og få adgang til alle de flådedata du har brug for.

Læs mere om Fleet Management→

SE DINE BILER PÅ ET KORT

Se hvor dine køretøjer er på et kort i real time eller vælg datoer for at se, hvor de tidligere har været. Kendskab til chaufførernes nøjagtige placering og ankomsttid, gør det muligt at sende den bedste og nærmeste til en opgave samt at yde en bedre kundeservice.

report-icon-96

RAPPORTER

Brug skræddersyede rapporter til at holde øje med flådeomkostninger, ydeevne og kørselsmønstre. Vi hjælper dig med at forstå dine data og sørger for, at du kommer godt i gang.

SaveFuel

SPAR BRÆNDSTOF

Søg adresser, planlæg ruter og udregn distancer med bare få klik. De fleste af vores kunder oplever store besparelser på brændstof ved at optimere deres kørselsmønstre.

DELEBILER m. BOOKING

Vores carsharing løsning med bookingfunktionalitet giver dig indsigt i bilernes anvendelse og hjælper dig med at udnytte køretøjerne maksimalt. Hvis du vil gøre noget godt for miljøet og virksomhedens økonomi, er delebiler et skridt i den rigtige retning.

Læs mere om delebiler →

OEM-white-96

MAKSIMÉR UDNYTTELSEN AF DIN FLÅDE

Få indsigt i bilernes anvendelse, placering og drift og opnå maksimal udnyttelse af køretøjerne.

green-driving-white-96

NEDSÆT CO2-UDLEDNINGEN

Ved at optimere udnyttelsen, vil man ofte kunne nå mere med færre biler. Det reducerer CO2-udedningen og gavner både miljøet og virksomhedens bundlinje.

Expenses-white-96

OPNÅ BESPARELSER

Selv små ændringer i din bilflåde kan medføre betydelige besparelser fra reducerede leasingaftaler, brændstof, service og vedligeholdelse.

Integration tilpasset dine behov

Vores veludbyggede API tillader en bred vifte af integrationer til eksterne systemer. Det giver en bedre udnyttelse af data og hjælper dig til en lettere arbejdsgang.

Det er ret simpelt at sætte op, men i tilfælde af brug for support er vores tekniske team kun et opkald væk.

integration concept 02

Helping Fleets Thrive!

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde

Få et tilbud