Stat & Kommune

Slut med manuelt arbejde og manglende overblik over kommunens omkostninger. Fleet Completes digitale løsninger hjælper kommunerne med at effektivisere driften af deres køretøjer, så de kan nå mere, udnytte ressourcerne bedre, yde en bedre service for borgerne, og i sidste ende opnå et større overskud på bundlinjen.

Relevante features

Find det i vores flådestyringsløsning

poi-icon
Se dine køretøjer

Se den nøjagtige placering af dine køretøjer på et kort i real time eller vælg datoer for at se, hvor de tidligere har været. Planlæg ruter, søg adresser og udregn distancer med bare få klik.

Car_Under_Magnifying_Glass-96
Find nærmeste medarbejder
Find nærmeste medarbejder til en opgave. Måske har en medarbejder i hjemmeplejen brug for en kollegas hjælp, eller måske er et vandrør sprunget læk og har brug for omgående reparation.
report-icon-96
Rapporter

Få adgang til en række relevante rapporter og få indblik i f.eks. belægningsgrader, kilometertal og kørselsmønstre.

SaveFuel
Spar brændstof

Søg adresser, planlæg ruter og udregn distancer med bare få klik. De fleste af vores kunder oplever store besparelser på brændstof ved at optimere deres kørselsmønstre.

coin-stack-96
Overblik over omkostninger
Flådestyring giver overblik over kørselsomkostninger og mulighed for at fordele dem imellem de enkelte afdelinger.
approval-96
Besøgsdokumentation
Få overblik over og nøjagtig dokumentation for ankomsttider, besøgenes varighed og antal besøg per dag. Kan også bruges til at oplyse om forventet ankomsttid, hvis en borger venter på besøg.
snow-96
Vej- og vintervedligehold
Få overblik og dokumentation for kørte ruter og maskintimer. Mulighed for at indlæse GIS-lag med ekstra information.

Find det i vores puljebilsløsning

Booking

Hold automatisk styr på booking og allokering af puljebiler. Få indblik i anvendelsen af biler fordelt på forskellige lokationer, og fordel omkostninger imellem afdelinger baseret på brugen af de enkelte biler.

Chauffør ID

Med en ID-scanner i puljebilerne kan man holde styr på, hvem der kører hvornår og hvorhen. Som en sidegevinst ser man ofte, at omfanget af skader og uhensigtsmæssig kørsel formindskes.

install_icon
Overhold syn og serviceaftaler
Indsæt begivenheder i kalenderen og få en påmindelse, når tidspunktet for service nærmer sig. Biler der er korrekt serviceret, koster mindre i drift og reparationer.
fleet-96
Få overblik over brugen af puljebiler
Få overblik over brugen af private biler kontra puljebiler og hold styr på kørsel udenfor arbejdstid og bestemte områder.
odometer-96
Undgå 'overkørte' kilometer
Fordel brugen af puljebiler ved hjælp af belægningsgradsrapporten, og undgå dermed ‘overkørte’ kilometer

Find det i vores kørebogsløsning

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96
Administration af kørselsgodtgørelse
Nem administration af kørselsgodtgørelse og skatteregler, når medarbejderne kører i egne biler.
approval-flow-96
Godkendelsesflow
Med Autologs godkendelsesmodul kan én administrator få overblik over et ubegrænset antal brugere og deres kørselsgodtgørelse.
skat-01
Satser for kørselsgodtgørelse
Autolog opdateres årligt med SKATs nye satser for kørselsgodtgørelse og tager højde for danske skatteregler. Egne satser kan også lægges ind.

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud

Referencer

HOLBÆK KOMMUNE

HOLBÆK KOMMUNE

Med deres puljebilsløsning fra Fleet Complete, har Holbæk Kommune fået overblik over kørselsmønstre og effektiviseret deres ruteplanlægning

read more
FREDERIKSHAVN KOMMUNE

FREDERIKSHAVN KOMMUNE

Med deres puljebilsløsning fra Fleet Complete, har Frederikshavn Kommune fået overblik over brugen af biler og opnået en stor besparelse

read more
VANDMILJØ RANDERS A/S

VANDMILJØ RANDERS A/S

Baggrund Vandmiljø Randers er et offentligt ejet dansk vandforsyningsselskab, der håndterer spildevand og betjener danske statsborgere med frisk drikkvand. En del af deres serviceydelser er at vedligeholde underjordiske kloakker og vandrør, hvilket indebærer både...

read more
WATERNET

WATERNET

Waternet the only water company in the Netherlands that covers the entire water cycle – from drinking water to waste water. Waternet manages over 375 cars with the Fleet Complete solution.

read more