Håndværk & Byggeri

Få overblik over firmaets biler med GPS-baseret flådestyring og brug mindre tid på ruteplanlægning og opgavefordeling til medarbejdere på farten. Mere tilfredse kunder og lavere driftsomkostninger følger med i købet.

Relevante features

Find det i vores flådestyringsløsning

poi-icon
Se bilerne på kortet

Se bilernes aktuelle placering, fart og kørselsretning på et online kort. Mange kunder vælger at opsætte en ekstra skærm på kontoret for et hurtigt overblik.

Car_Under_Magnifying_Glass-96
Find nærmeste medarbejder

Find nærmeste medarbejder eller maskine til en opgave. Det sparer tid, der køres færre kilometer og kunderne får en bedre service, når der kræves hurtigt udrykning.

tasks-96
Elektronisk opgavestyring

Håndtér al opgavekommunikation i ét system og tildel opgaver direkte til nærmeste relevante medarbejder. Få feedback på status og kvalitetstjek via medarbejdermobilen.

approval-96
Arbejdstidsdokumentation
Nøjagtig dokumentation for ankomsttider, besøgenes varighed og lokation sikrer korrekt fakturering til kunderne.
areas-96
Overblik over kørsel
Definér “områder” på kortet, og hold styr på hvor mange gange medarbejdere kører til og fra en byggeplads, et projekt, en grossist e.l.
report-icon-96
Rapporter
Skræddersyede rapporter gør det nemt at spotte uregelmæssigheder i brugen af køretøjerne og giver indsigt i kørte kilometer, brændstofforbrug, rejsetid eller opholdstid for alle køretøjerne. Kan ses online eller eksporteres til PDF eller Excel.
private-use-96
Kørsel udenfor arbejdstid
Få overblik over medarbejdernes brug af firmabiler udenfor arbejdstid.
Overhold syn og serviceaftaler
Indsæt begivenheder i kalenderen og få en påmindelse, når tidspunktet for service nærmer sig. Biler der er korrekt serviceret, koster mindre i drift og reparationer.
integration-02-96
Integration
Ved hjælp af et veludviklet API, er det muligt at integrere Fleet Complete systemet med f.eks. økonomi- og opgavestyringssystemer som Minuba.

Referencer

A/S STOREBÆLT

A/S STOREBÆLT

A/S Storebælt får overblik med Fleet Complete A/S Storebælt benytter GPS-tracking både til deres biler og deres inspektionsvogne. En inspektionsvogn er en slags slæde, som kører under broen og som benyttes til at undersøge og reparere betonskader. A/S...

read more
VANDMILJØ RANDERS A/S

VANDMILJØ RANDERS A/S

Baggrund Vandmiljø Randers er et offentligt ejet dansk vandforsyningsselskab, der håndterer spildevand og betjener danske statsborgere med frisk drikkvand. En del af deres serviceydelser er at vedligeholde underjordiske kloakker og vandrør, hvilket indebærer både...

read more