ANSVARSFRASKRIVELSE

Ansvarsfraskrivelse

Dette website vedligeholdes af Fleet Complete, og oplysningerne på sitet har alene til formål at informere. Der gives ingen garantier for, at dette website fungerer korrekt, eller til oplysningerne eller indholdet af dette website. Som tilladt i henhold til gældende lovgivning afviser Fleet Complete at garantere for alle former for forudforventet anvendelighed til bestemte formål. Fleet Complete er ikke ansvarlig for eventuelle konsekvenser eller skader, uanset hvilken form, der er resultatet af brugen af dette website, herunder men ikke begrænset til direkte, indirekte, hændelige begivenheder og de skader, der følger af dem.

 

Privatlivspolitik

Ingen oplysninger leveret af en besøgende, vil nogensinde blive brugt til andre formål end til at sende information eller et produkt, som den besøgende har bedt om. Eventuelle oplysninger fra en besøgende vil efter anmodning blive slettet fra vores computer(e) så hurtigt som muligt. Eventuelle oplysninger fra en besøgende betragtes som fortrolige. Læs hele vores privatlivspolitik her.

 

Ophavsret

Alt indhold på dette website, såsom tekst, grafik, logoer, ikoner, billeder og animationer, ejes af Fleet Complete og er beskyttet af international ophavsret. Reproduktion, ændring, salg, overførsel, genudgivelse, visning eller udstilling af indholdet er forbudt.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde!