Vil I køre grønnere?

Tag kontakt så vi kan hjælpe jer med at komme godt i gang!

Green Driving

 

Med modulet Green Driving kan du hjælpe dine chauffører til at køre mere miljøvenligt, så I sammen kan reducere virksomhedens CO2-udledning og spare penge på bundlinjen.

crash-side-96

OVERVÅG KØRSELSADFÆRD

Få viden om de enkelte chaufførers kørestil inkl. hastighed, acceleration, sving og hårde opbremsninger

kpi-96

FÅ NEMT OVERBLIK OVER DATA

Få de vigtigste data præsenteret i nemme farvediagrammer. Sammenlign hver chauffør med bilflådens gennemsnit.

green-driving-96

KØR SIKKERT OG BILLIGT

Grøn kørsel øger sikkerheden på vejen og nedsætter omkostninger forbundet med brændstof, vedligehold og bøder. Der er flere veje til målet >

Green Driving KPI’er

Opsæt relevante Key Performance Indicators (KPI’er) og få et hurtigt overblik over de præstationsområder, du er mest interesseret i. Brug kun få sekunder på at forstå den aktuelle situation og finde ud af, hvilke forbedringer der er behov for.

Indikatorer som du måske er interesseret i:

  • Overdreven acceleration, hastighed, bremsning og sving
  • Acceleration og høj hastighed med kold motor
  • CO2- og partikeludledning
  • Brændstofforbrug
Green Driving KPI Overview

Green Driving rapporter

Hver chauffør har sin egen kørestil. Nogle holder af hurtige (brændstofslugende) accelerationer, andre drejer skarpt om hjørner. Med Fleet Complete’s flådestyringsløsning kan man måle hårde accelerationer, bremsning og sving og sammenligne hver chauffør med flådens gennemsnit.

Hvis du kan måle det, kan du forbedre det!

Indtast standardværdier for brændstofforbrug for dine køretøjer og få rapporter om din flådes brændstofforbrug, CO2 og partikeludledning.

Green Driving rapport

Track Green Driving hændelser på et kort

Green Driving hændelser som pludselig acceleration, bremsning eller sving er farvekodede og vil blive vist på køretøjets rutekort.

Green_driving_on_map

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde!

Flere relevante features

poi-icon

Se køretøjer på kortet

Se den nøjagtige placering af dine køretøjer på et kort i real time eller vælg datoer for at se, hvor de tidligere har været. Planlæg ruter, søg adresser og udregn distancer med bare få klik.

Car_Under_Magnifying_Glass-96

Ture & Journal

Overvåg køretøjets placering og driften af motoren under turen, og få omfattende statistikker over turens detaljer.

report-icon-96

Rapporter

Brug skræddersyede rapporter til at få overblik over udgifter, adresser eller kørselsmønstre og få omkostningerne under kontrol. Eksportér til PDF og Excel eller integrér direkte til ERP og andre informationssystemer.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96

Hændelser

Opsæt triggere og få besked omgående, hvis et køretøj bryder hastighedsgrænsen, forlader et bestemt arbejdsområde eller på anden måde kommer i konflikt med foruddefinerede hændelser.

areas-96

Markér områder

Markér et område ved hjælp af geofencing og tilknyt en regel i hændelsesmodulet. Så kan du holde øje med køretøjer, der forlader eller kører ind i et bestemt område.

Expenses-96
Udgifter

Hold styr på alle køretøjsudgifter og få et detaljeret overblik over omkostninger med relation til din bilflåde

reminder-96
Påmindelser

Regelmæssig vedligeholdelse holder køretøjer i bedre stand og omkostningerne på et minimum. Påmindelsesmodulet holder styr dine bilers servicetider og advarer dig om snarlig vedligeholdelse.

customer-location-96
Kunder

Importér alle dine kunder og se dem på et kort for mere effektiv ruteplanlægning. Når du er ude at køre, kan du også tjekke, hvilke andre kunder der er i området.

kpi-96
KPI

Opsæt Key Performance Indicators (KPI) for faktorer, der er afgørende for din succes; f.eks. gennemsnitligt brændstofforbrug eller antal kørte kilometer. Overskuelige diagrammer og statistikker vil vise dig, hvor optimering er nødvendig.

projects-96
Projekter

Hold øje med projektomkostninger og tid brugt pr. projekt. Opsæt en adresseliste over igangværende projekter, log køretøjsruter, og tilknyt ture til et bestemt projekt.

green-driving-96
Green Driving

Overvåg og få indflydelse på chaufførernes kørselsadfærd. Det reducerer organisationens CO2-udledning og det sparer penge.

approval-flow-96
Godkendelsesflow

Med et indbygget godkendelsesflow er det muligt for en enkelt administrator at håndtere kørebøger og godkende kørselsregnskaber for et ubegrænset antal brugere.