BLUETOOTH TAGS

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud

Asset-Tracker

FIND VÆRKTØJ OG LEJEDE MASKINER

Fleet Complete Bluetooth Tags er små batteridrevne sporingsenheder, der virker via Bluetooth. De bruges til at spore forskellige genstande af værdi.

Vi har allesammen investeret store summer i kostbart udstyr, så som værktøj, udlejningsmateriel, containere og maskiner. Med vores Bluetooth Tags kan du spore hvor dit udstyr befinder sig, og også få et overblik over om enhederne bliver brugt eller ikke, hvilket kan være med til at gøre din virksomhed mere effektiv og profitabel.

 

  • Nem sporing af dine værdigenstande, værktøj, containere med mere
  • Findes I to størrelser, og passer perfekt på både store og små ting
  • Se den senest registrerede position på alle dine Bluetooth tags direkte på kortet i vores system
  • Bluetooth Tags er nemme at montere – klæb dem fast med dobbeltsidet tape på mindre genstande, eller montér med skruer for en mere permanent installation.
  • Modstandsdygtig overfor vejr og vand

SENESTE REGISTREREDE POSITION VISES PÅ ET KORT

Enhederne kan monteres på stort set alt (for eksempel værktøj, udlejningsmateriel, containere, lastbiltrailere med mere), og kan vise genstandens senest registrerede position på kortet i vores system.

Hver gang et køretøj, som er monteret med en tracker fra Fleet Complete, passerer forbi Bluetooth enheden, vil enhedens position automatisk blive opdateret i vores system. Det betyder, at selvom din værdigenstand f.eks. bliver stjålet, vil du løbende få information om din Bluetooth Tags position når de andre Fleet Complete brugere kommer i nærheden.

bb-radar-backoftruck
Asset-Tracker

FINDES I 2 STØRRELSER

Bluetooth Tags fra Fleet Complete findes i to størrelser, som passer til næsten alle værdigenstande. Montér dem i den medfølgende holder, eller klæb dem fast med dobbeltsidet tape på mindre udstyr.

Lav smarte og faktabaserede beslutninger om dit værdifulde udstyr, og undgå at bekymre dig om at miste eller glemme dine ting.

  • Ø 57 mm – højde 20 mm – batterilevetid op til 20 år – rækkevidde op til 500 meter
  • Ø 36 mm – højde 11,5 mm – batterilevetid op til 5 år – rækkevidde op til 200 meter

Fleet Complete Bluetooth Tags er vandtætte og kan opfanges i en afstand på op til 500 meter – og så er de utrolig lette at montere.

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud