GPS TRACKER TIL SPORING AF MASKINER OG MATERIEL

Beskyt dit udstyr, maskiner og materiel med denne lille GPS-tracker.

Lille GPS Tracker med batteri til sporing af udstyr, maskiner og materiel

Den nyeste asset tracker på markedet, Fleet Complete AT2, giver dig fuld kontrol over, hvor udstyret er placeret. Medarbejdere behøver ikke at spilde dyrebar arbejdstid på at lede efter udstyr og materiel, men kan i stedet lokalisere udstyret direkte på Google Maps.

  • Er særligt velegnet til udstyr og materiel uden motor.
  • Få fuld synlighed over maskiner, udstyr, containers og trailer
  • Bevægelsessensor sender advarsel ved uventede bevægelser
  • Robust og kompakt til placering på udsatte sted
  • Batterilevetid op til 3 år ved stillestående materiel
  • Kræver ingen vedligeholdelse

Læs mere om fordelene ved at beskytte dit værktøj med GPS-sporing >

car-insurance-96

Robust og kompakt

Tåler vand og støv og er derfor velegnet til placering på udsatte steder.

g4s-alarm-center-96

Lang batterilevetid

3 AAA-batterier sikrer levetid på op til 3 år, hvorefter batterierne let kan skiftes. Ved anvendelse på materiel der ofte flytter sig, nedsættes batterilevetiden.

edit-trips-96

Geofencing m. alarm

Bevægelsessensor sender advarsel ved bevægelse udenfor markerede områder.

fleet management 02

Kompakt og alsidig

GPS-trackeren er diskret i størrelsen (85 x 63 x 24 mm) og placeres ganske let på valgfrit udstyr som for eksempel anhængere, containere, paller og stiger

 

Lang batterilevetid

Batterilevetiden afhænger af, hvor ofte GPS-senderen flytter sig fra sted til sted. Med AT2 får du op til 3 års batterilevetid for stillestående materiel og noget kortere for materiel, der ofte flyttes fra sted til sted. Som udgangspunkt er den indstillet til at sende sin position én gang i døgnet, når den står stille, og én gang i timen, når den flytter sig.

Når batteriet trænger til at blive skiftet, modtager du en notifikation, og det er nemt og hurtigt at gøre det selv. Med bare 3 stk. AAA lithiumbatterier kommer enheden tilbage til livet og er klar til en ny periode.

 

 

fleet management 02
fleet management 02

Geofencing med alarm

Hvis normalt stillestående udstyr pludselig begynder at bevæge sig, aktiveres AT2-enhedens bevægelsessensor og sender dig en advarsel. Du kan også indstille arbejdstid eller markere områder ved hjælp af geofencing, så du får en advarsel, hvis udstyret flyttes udenfor området eller efter arbejdstid. 

Med et klik åbner du det digitale kort for at spore udstyret, og kan derefter informere politiet, hvis der er er tale om ulovlig brug eller tyveri.