GPS-sporing til danske havne

Tag kontakt og få mere at vide!

Bevar overblikket og øg sikkerheden for containers, køretøjer og andet materiel!

De danske havne er travle arbejdsplader for mange mennesker og med meget tilhørende materiel. I en dynamisk hverdag kan det være udfordrende at bevare overblikket over hver enkelt container, maskine eller køretøj, og mange har fået øjnene op for fordelene ved digitalisering.

Vi tilbyder flere GPS-baserede løsninger, som sikrer det store overblik, letter administrationen og på samme tid sænker driftsomkostningerne.

  • Asset tracking, som giver dig fuld kontrol over, hvor normalt stillestående udstyr er placeret, og som sender en alarm, hvis udstyret flyttes
  • Flådestyring, som lokaliserer køretøjer, kraner o.l. og sænker omkostningerne til brændstof og vedligehold
  • Carsharing, som sikrer den bedst mulige udnyttelse af de enkelte køretøjer og holder styr på reservationer m.m.

Vil du vide mere?

Tag kontakt hvis du vil vide mere om vore løsninger til danske havne.
Bare send os dine kontaktoplysninger – så ringer vi til dig så hurtigt som muligt!

„Lad godset komme til kranen“

En eksisterende havnekunde benytter GPS-sporing til mange forskellige formål. Bl.a. har de installeret flådestyring på deres kraner, så de altid ved præcis, hvor de befinder sig på havnen, og hvornår og hvor meget, de er i brug. Sådan en kran er dyr at flytte, og det er nu blevet nemmere og billigere at dirigere godset det rigtige sted hen fra starten.

Derudover benytter havnen flådestyring til deres biler og asset tracking til containere og andet materiel.

GPS sporing kran
Septima logo

Integration til Septima’s Onedoor

Fleet Complete’s platform kan integreres med Septima’s Onedoor, således at data samles i ét system, og lokationen af alt udstyr kan ses på eksisterende kort i Onedoor.

 

 

Geofencing med alarm

Ved hjælp af geofencing kan du markere områder, så du får en advarsel, hvis udstyret flyttes udenfor området eller efter arbejdstid.

Med et klik åbner du det digitale kort for at spore udstyret, og kan derefter informere politiet, hvis der er er tale om ulovlig brug eller tyveri.

 

Helping Fleets Thrive!

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde