Autolog kørebog app

Få tracket din kørsel og slip for unødigt besvær med administration af kørselsgodtgørelse

Kontakt mig

Kørebog app

Få tracket din kørsel og slip for unødigt besvær med administration af kørselsgodtgørelse

Med en GPS-tracker fra Autolog installeret i bilen, kan du nemt og ubesværet tracke din egen kørsel. Derved slipper du for selv at skulle regne din kørsel ud manuelt, når du skal opgive din kørselsgodtgørelse til din arbejdsgiver og SKAT.
Autologs GPS-enhed installeres nemt i din bil under instrumentbrættet og derefter downloades vores kørebogs app, hvor du kan følge med i dine ruter og kørte antal kilometer.
Se hvor nemt du selv kan tilkoble din Autolog til din bil.

Fordele med en elektronisk kørebog app:

• Du slipper for at notere din kørsel manuelt
• Du kan opsætte din kørebog med kun få klik
• Du er sikret at få kørepenge for alle kørte kilometer
• Du er sikret ift. overholdelse af regler inden for kørselsgodtgørelse hos SKAT

Download din kørebog app gratis

Kørebogs appen kan downloades helt gratis og findes til alle enheder. Du kan benytte kørebogen uanset om du bruger din computer, tablet eller din smartphone. Appen er meget brugervenlig og du kan nemt navigere rundt i de forskellige menuer. Med en app kørebog har du overblik over alle dine køreture og får de helt præcise antal km dokumenteret.

Danmarks bedste kørebog app

Hos Autolog servicerer vi mere end 80.000 brugere med en app-baseret kørebogs løsning. Af den grund tør vi godt sige, at vi kan tilbyde Danmarks bedste kørebog app.
Vores vision er at gøre registreringen af dine køreture så let som muligt og derfor er vores app også baseret på et intuitivt design, som alle og enhver kan navigere rundt i. Derudover opdateres appen løbende gratis med ny og forbedret funktionalitet.
Du skal heller ikke være bekymret for at data skulle gå tabt, da GPS-enheden automatisk gemmer alle dine trackinger på vores server og altid foretager en back-up.

En app kørebog egner sig blandt andet til:

• Privatpersoner, som ønsker at holde styr på sine antal kilometer
• Selvstændigt kørende sælgere
• Større og mindre virksomheder, hvor medarbejderne ofte foretager arbejdsrelateret kørsel
• Større organisationer, som har behov for en nem administrativ måde at registrere og godkende kørebøger

Aldrig har det været lettere at opgive sin kørselsgodtgørelse

Autolog tager højde for alle gældende skatteregler og opdateres årligt med SKATs nyeste satser inden for kørselsgodtgørelse. Med en GPS-enhed fra Autolog, får du tilmed adgang til helt færdige PDF og Excel rapporter over din kørsel, som er klar til at blive printet ud eller sendt direkte til bogholderiet.

Vil du som 80.000 andre også gerne bruge din tid på andet end kørselsregnskaber? Prøv Autologs elektroniske kørebog og oplev hvor nemt det er.
Har du spørgsmål vedrørende vore kørebog app, pakkeløsninger eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 45 48 01 04. Du kan også skrive til os, ved at udfylde kontaktformularen her.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

SLIP FOR BØVL

Alle dine kørte ruter registreres helt automatisk, så du slipper for at huske, hvor du har kørt hvornår. Turene kan nemt adskilles i private og erhvervsmæssige ture, så kun de der er relevante medtages i kørselsregnskabet.

Expenses-96

FÅ DINE KØREPENGE

En elektronisk kørebog sikrer, at du får lige præcis de kørepenge, du har krav på, og at du altid har styr på dokumentationen.

obd-96

PLUG AND DRIVE

Vores Autolog hardware kræver ingen installation. Du indsætter blot trackeren i bilens OBD-stik, og så er du klar.

autolog

KØREBOG TIL PRIVATE OG ENKELTBRUGERE

Bruger du for meget tid og mange kræfter på at udfylde dit kørselsregnskab? Vores elektroniske kørebogsløsninger baseret på danske skatteregler, gør det ganske let at føre en opdateret kørebog og sikrer, at du altid får præcis den kørselsgodtgørelse, du har krav på.

Læs mere på Autolog.dk

KØREBOG TIL TEAMS OG VIRKSOMHEDER

Professionelle og skalérbare kørebogsløsninger til virksomheder med behov for at administrere kørselsregnskab og -godtgørelse for teams uanset størrelse. Kan tilpasses større organisationers behov for automatiserede processer og integration til ERP.

Læs mere →

implementation-96

100% AUTOMATISK

Automatisk tracking af kilometer og godkendelse af ture. Hold styr på alle ture og spild ikke tiden på at jagte medarbejdernes kørselsregnskab

approval-flow-96

GODKENDELSESMODUL

Lad rapportering og godkendelse af kørsel ske ganske let, og udvid med en API-integration til jeres ERP-system hvis ønsket.

approval-96

KORREKT DOKUMENTATION

Med vores kørebogsløsning registreres al kørsel i bilen automatisk, og du får derfor en garanti overfor dine kunder og Skattevæsenet for at dine ansattes kørsel og tidsforbrug er korrekt.

Integration tilpasset dine behov

Vores veludbyggede API tillader en bred vifte af integrationer til eksterne systemer. Det giver en bedre udnyttelse af data og hjælper dig til en lettere arbejdsgang.

Det er ret simpelt at sætte op, men i tilfælde af brug for support er vores tekniske team kun et opkald væk.

integration concept 02

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud