Kørebog app Android

Slip for besværet med din kørselsgodtgørelse og download Autolog kørebog app Android.

Nemmere bliver det ikke, at få styr på din kørebog.

Kontakt mig

Kørebog app Android

Brug vores kørebog app Android og slip for besværet med din kørselsgodtgørelse

Er du træt af, at skulle bruge tid på at udfylde din kørebog, for ikke tale om at skulle holde styr på SKAT’s adskillige skatteregler og satser, som hele tiden ændrer sig? Vi har produktet til dig, som nemt, hurtigt og korrekt vil have udfyldt sin kørebog – og vores Autolog kan endda meget mere end det.

Med Autolog er der intet besvær forbundet med din kørselsgodtgørelse – ikke engang installationen

Autolog er en elektronisk kørebog og kørselsregnskab, som automatisk tracker og registrerer din kørsel. Kørselsdataene overføres til et system, som automatisk beregner godtgørelse og udfylder kørebogen i henhold til SKAT’s retningslinjer.

Det eneste du skal gøre er, at installere Autologs GPS-enhed i din bil under instrumentbrættet. Installationen tager kun et par minutter, hvorefter du kan følge med i dine ruter og kørte antal kilometer. Nemmere bliver det ikke, at få styr på din kørebog.

Fordelene ved Autolog er:

 • Nem og hurtig installation
 • Automatisk tracking af ture
 • Hardware er inkluderet
 • Gratis opgraderinger
 • Fri datatrafik inkluderet
 • Lokal kundeservice
 • Fungerer på alle enheder
 • Livslang garanti
 • Styr på skatteregler og satser
 • Færdige rapporter
 • Og meget mere

Fordelene ved Autolog er mange, og vi arbejder hele tiden på at forbedre det.

Du kan læse mere om de mange fordele og features ved Autolog her.

Download gratis kørebog Android

For at få adgang til de mange data og fordele, som Autolog indebærer, kan du downloade vores app. Vores kørebog er tilgængelig på alle enheder og kan downloades gratis. Uanset om du bruger kørebog app Android, IOS eller computer, er vores hjemmeside lige ved hånden og nem at navigere rundt i.

Vi har en pakkeløsning til alle

Autolog har en løsning til alle vores kunders behov. Med vores mange forskellige pakkeløsninger til forskellige priser kan du vælge lige netop den løsning, som passer bedst til dine behov. Der er naturligvis hverken binding eller opstartsomkostninger forbundet med en kørebog hos os.

Autolog – en af verdens førende

Med vores store erfaring og ambitioner er Autolog i dag én af verdens førende udviklere af elektroniske kørebøger til både private og professionelle. Vores kunder kommer altid i første række og vi har derfor kun én mission, som er, at befri vores kunder for besværet med deres kørselsgodtgørelse. Det betyder, at vi leverer en let og pålidelig elektronisk kørebog til en pris, hvor alle kan være med.

Hvis du har fået lyst til at prøve vores Autolog eller har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 45 48 01 04 .

Du kan også skrive til os, ved at udfylde kontaktformularen her.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

SLIP FOR BØVL

Alle dine kørte ruter registreres helt automatisk, så du slipper for at huske, hvor du har kørt hvornår. Turene kan nemt adskilles i private og erhvervsmæssige ture, så kun de der er relevante medtages i kørselsregnskabet.

Expenses-96

FÅ DINE KØREPENGE

En elektronisk kørebog sikrer, at du får lige præcis de kørepenge, du har krav på, og at du altid har styr på dokumentationen.

obd-96

PLUG AND DRIVE

Vores Autolog hardware kræver ingen installation. Du indsætter blot trackeren i bilens OBD-stik, og så er du klar.

autolog

KØREBOG TIL PRIVATE OG ENKELTBRUGERE

Bruger du for meget tid og mange kræfter på at udfylde dit kørselsregnskab? Vores elektroniske kørebogsløsninger baseret på danske skatteregler, gør det ganske let at føre en opdateret kørebog og sikrer, at du altid får præcis den kørselsgodtgørelse, du har krav på.

Læs mere på Autolog.dk

KØREBOG TIL TEAMS OG VIRKSOMHEDER

Professionelle og skalérbare kørebogsløsninger til virksomheder med behov for at administrere kørselsregnskab og -godtgørelse for teams uanset størrelse. Kan tilpasses større organisationers behov for automatiserede processer og integration til ERP.

Læs mere →

implementation-96

100% AUTOMATISK

Automatisk tracking af kilometer og godkendelse af ture. Hold styr på alle ture og spild ikke tiden på at jagte medarbejdernes kørselsregnskab

approval-flow-96

GODKENDELSESMODUL

Lad rapportering og godkendelse af kørsel ske ganske let, og udvid med en API-integration til jeres ERP-system hvis ønsket.

approval-96

KORREKT DOKUMENTATION

Med vores kørebogsløsning registreres al kørsel i bilen automatisk, og du får derfor en garanti overfor dine kunder og Skattevæsenet for at dine ansattes kørsel og tidsforbrug er korrekt.

Integration tilpasset dine behov

Vores veludbyggede API tillader en bred vifte af integrationer til eksterne systemer. Det giver en bedre udnyttelse af data og hjælper dig til en lettere arbejdsgang.

Det er ret simpelt at sætte op, men i tilfælde af brug for support er vores tekniske team kun et opkald væk.

integration concept 02

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud