Kørselsregnskab App

Nu behøver du ikke længere bekymre dig om din kørselsgodtgørelse.

Registrér dine kørte kilometer automatisk i vores kørselsregnskab app.

Vores nye version sætter igen standarden for en professionel kørebog til dit kørselsregnskab. 

Kontakt mig

Kørselsregnskab App

Nu behøver du ikke længere bekymre dig om din kørselsgodtgørelse. Registrér dine kørte kilometer automatisk i vores kørselsregnskab app.

Registrer hurtigt og enkelt dine køreture i Autologs simple og smarte app til kørselsregnskab. Når du har indsat Autologs GPS i OBD-stikket under styrebrættet i din bil, vil det fremgå i appen, hvor meget du har kørt. Så du er fri for at bekymre dig over det.

Du behøver ikke længere hverken huske alle dine ture eller udregne distancer. Du skal blot trykke start, når du påbegynder din rejse. Når du er fremme ved din destination, trykker du slut. Du sparer derved både tid og besvær. Autologs kørselsregnskab app beregner selv hvor mange kilometer, du har kørt, og udregner hvor meget det svarer til i kørselsgodtgørelse.

Du får adgang til færdige PDF- og Excel-rapporter, som du blot kan printe ud eller sende til bogholderiet, når du skal aflevere dit kørselsregnskab. Der bliver naturligvis foretaget backup af alle dine data, så du ikke kan miste dem, hvis der skulle ske noget med din telefon.

Download vores kørselsregnskab app i App Store eller Google Play. Den fungerer både til IOS og Android.

Præcis beregning af hver enkelt tur

Har du et par ekstra stop på vejen, som du ikke ønsker at registrere, eller har du behov for at lægge to ture sammen til én? Med Autologs app kan du let redigere dine ture, så du kun registrerer de relevante kilometer.

Appen opdateres årligt efter SKATs satser for kørselsgodtgørelse, så du er sikker på at få en præcis afregning. Den bliver også opdateret jævnligt efter lokale skatteregler, så du slipper for at holde styr på de komplekse regler, der findes for kørselsgodtgørelse.

Hvis du ønsker at slippe for det administrative arbejde i udregning af kørselsgodtgørelse og skatteregler, så download Autologs app kørselsregnskab og begynd at registrere din kørsel automatisk.

Du kan regne med os

Hos Fleet Complete kommer vores kunder før noget andet. Vi tilstræber at levere den absolut bedste løsning tilpasset dit behov, uanset om du er privatkunde, enkeltmandsvirksomhed eller en stor organisation. Vi servicerer i dag mere end 80.000 brugere, som vores erfarne medarbejdere altid er klar til at hjælpe.

Vi kan bl.a. give dig gode tips og tricks inden for bil- og kørselsrelaterede emner, som du kan læse her.

Har du spørgsmål til vores kørselsregnskab app eller en andet i forbindelse med kørselsregistrering, så ring til os på telefon: 45 48 01 04 eller udfyld kontaktformularen her.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

SLIP FOR BØVL

Alle dine kørte ruter registreres helt automatisk, så du slipper for at huske, hvor du har kørt hvornår. Turene kan nemt adskilles i private og erhvervsmæssige ture, så kun de der er relevante medtages i kørselsregnskabet.

Expenses-96

FÅ DINE KØREPENGE

En elektronisk kørebog sikrer, at du får lige præcis de kørepenge, du har krav på, og at du altid har styr på dokumentationen.

obd-96

PLUG AND DRIVE

Vores Autolog hardware kræver ingen installation. Du indsætter blot trackeren i bilens OBD-stik, og så er du klar.

autolog

KØREBOG TIL PRIVATE OG ENKELTBRUGERE

Bruger du for meget tid og mange kræfter på at udfylde dit kørselsregnskab? Vores elektroniske kørebogsløsninger baseret på danske skatteregler, gør det ganske let at føre en opdateret kørebog og sikrer, at du altid får præcis den kørselsgodtgørelse, du har krav på.

Læs mere på Autolog.dk

KØREBOG TIL TEAMS OG VIRKSOMHEDER

Professionelle og skalérbare kørebogsløsninger til virksomheder med behov for at administrere kørselsregnskab og -godtgørelse for teams uanset størrelse. Kan tilpasses større organisationers behov for automatiserede processer og integration til ERP.

Læs mere →

implementation-96

100% AUTOMATISK

Automatisk tracking af kilometer og godkendelse af ture. Hold styr på alle ture og spild ikke tiden på at jagte medarbejdernes kørselsregnskab

approval-flow-96

GODKENDELSESMODUL

Lad rapportering og godkendelse af kørsel ske ganske let, og udvid med en API-integration til jeres ERP-system hvis ønsket.

approval-96

KORREKT DOKUMENTATION

Med vores kørebogsløsning registreres al kørsel i bilen automatisk, og du får derfor en garanti overfor dine kunder og Skattevæsenet for at dine ansattes kørsel og tidsforbrug er korrekt.

Integration tilpasset dine behov

Vores veludbyggede API tillader en bred vifte af integrationer til eksterne systemer. Det giver en bedre udnyttelse af data og hjælper dig til en lettere arbejdsgang.

Det er ret simpelt at sætte op, men i tilfælde af brug for support er vores tekniske team kun et opkald væk.

integration concept 02

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Klik her for mere information