Autolog med 60-dages reglen

Autolog hjælper dig som arbejdsgiver med at føre dokumentation og kontrol af 60-dages reglen

Kontakt mig

60-dages reglen

Autolog hjælper dig som arbejdsgiver med at føre dokumentation og kontrol af 60-dages reglen

Det er arbejdsgiverens opgave at kunne dokumentere at 60-dages reglen er overholdt, sådan at SKAT vil udbetale skattefri kørselsgodtgørelse for op til 60 dages kørsel. Det kan derfor være en fordel, at anskaffe en elektronisk kørebog.

Hos Fleet Complete har vi udviklet Autolog (elektronisk kørebog), som kan klare alt det administrative, da den helt automatisk tracker alle køreture, og løbende opdateres med SKATs satser for kørselsgodtgørelse. Der genereres en PDF eller Excel rapport, som kan sendes direkte til bogholderiet, eller printes efter behov.

60 dages regel – systematisk registrering med elektronisk kørebog

En medarbejder kan få 60 dages skattefri kørselsgodtgørelse mellem hjem og arbejdsplads inden for en forudgående periode på 12 måneder. Ifølge SKATs egen hjemmeside er det arbejdsgiverens ansvar, at kørselsregnskabet bliver dokumenteret. Der nævnes følgende punkter, som arbejdsgiveren skal føre kontrol med:

  • Kørslens formål
  • Kørslens mål med eventuelle delmål
  • Dato
  • Antal kørte kilometer
  • Beregning efter satser
  • Kørslen er i medarbejderens eget køretøj.

Med Autolog registreres alle ture automatisk, og det er let at redigere, hvis man eksempelvis vil ændre formål for turen, eller lægge to ture sammen. Hvis man som medarbejder vil dokumentere en kørsel overfor sin chef, kan Autolog hurtigt give et overblik.

Anskaf en elektronisk kørebog, og oplev de mange fordele

Der er mange fordele ved at anskaffe en elektronisk kørebog. Med Autolog sparer man administrationstid og den er let at installere, og har et brugervenligt interface. Trackingen er GPS baseret, hvilket gør den pålidelig og systematisk. Der findes forskellige kørebogspakker, lad os tage en snak om hvilke pakke der passer dit behov og om du har bruge for kørebog til at registrere 60 dages reglen.

Man sparer en masse administrativt arbejde ved at benytte en elektronisk kørebog. Desuden kan regnskabet tilgås fra mange forskellige platforme. Du kan tjekke og redigere i regnskabet på både tablet, computer og telefon, og hvor og hvornår det passer dig.

Autolog kan installeres på få sekunder. Se her hvordan.

Hvis du er interesseret i at gøre registreringen af kørselsregnskabet lettere, eller har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 45 48 01 04 eller udfyld kontaktformularen her.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

SLIP FOR BØVL

Alle dine kørte ruter registreres helt automatisk, så du slipper for at huske, hvor du har kørt hvornår. Turene kan nemt adskilles i private og erhvervsmæssige ture, så kun de der er relevante medtages i kørselsregnskabet.

Expenses-96

FÅ DINE KØREPENGE

En elektronisk kørebog sikrer, at du får lige præcis de kørepenge, du har krav på, og at du altid har styr på dokumentationen.

obd-96

PLUG AND DRIVE

Vores Autolog hardware kræver ingen installation. Du indsætter blot trackeren i bilens OBD-stik, og så er du klar.

autolog

KØREBOG TIL PRIVATE OG ENKELTBRUGERE

Bruger du for meget tid og mange kræfter på at udfylde dit kørselsregnskab? Vores elektroniske kørebogsløsninger baseret på danske skatteregler, gør det ganske let at føre en opdateret kørebog og sikrer, at du altid får præcis den kørselsgodtgørelse, du har krav på.

Læs mere på Autolog.dk

KØREBOG TIL TEAMS OG VIRKSOMHEDER

Professionelle og skalérbare kørebogsløsninger til virksomheder med behov for at administrere kørselsregnskab og -godtgørelse for teams uanset størrelse. Kan tilpasses større organisationers behov for automatiserede processer og integration til ERP.

Læs mere →

implementation-96

100% AUTOMATISK

Automatisk tracking af kilometer og godkendelse af ture. Hold styr på alle ture og spild ikke tiden på at jagte medarbejdernes kørselsregnskab

approval-flow-96

GODKENDELSESMODUL

Lad rapportering og godkendelse af kørsel ske ganske let, og udvid med en API-integration til jeres ERP-system hvis ønsket.

approval-96

KORREKT DOKUMENTATION

Med vores kørebogsløsning registreres al kørsel i bilen automatisk, og du får derfor en garanti overfor dine kunder og Skattevæsenet for at dine ansattes kørsel og tidsforbrug er korrekt.

Integration tilpasset dine behov

Vores veludbyggede API tillader en bred vifte af integrationer til eksterne systemer. Det giver en bedre udnyttelse af data og hjælper dig til en lettere arbejdsgang.

Det er ret simpelt at sætte op, men i tilfælde af brug for support er vores tekniske team kun et opkald væk.

integration concept 02

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud