Carsharing

Carsharing for virksomheder

OEM_96

MAKSIMÉR UDNYTTELSEN AF DIN FLÅDE

Se status og lokation for alle biler på hvilket som helst tidspunkt og opnå maksimal udnyttelse af hele flåden

icon-reservation

NEM BOOKING PROCESS FOR BRUGERE

Medarbejdere kan nemt reservere og booke en bil via mobilen, og på den måde være sikker på, at de har et transportmiddel, når de har behov for det.

Expenses-96-1

OPNÅ BESPARELSER

Selv små ændringer i din bilflåde kan medføre betydelige besparelser fra reducerede leasingaftaler, brændstof, service og vedligeholdelse.

green-driving-96

KØR GRØNNERE

Ved at optimere udnyttelsen, vil man ofte kunne nå mere med færre biler. Det reducerer CO2-udledningen og gavner både miljøet og virksomhedens bundlinje.

Er du som flådeansvarlig i tvivl om udnyttelsen af jeres biler? Er I trætte af at holde styr på udgifter og administration i forbindelse med transport eller lån af firmabil? Eller er medarbejderne trætte af at skulle praje en taxa og holde styr på bilagene, når de skal til møde? Fleet Complete kan hjælpe dig med en bedre løsning. Med vores car share løsning kan vi hjælpe med at optimere jeres kørsel.

Alt taler for, at carsharing bliver en fremtidens mest almindelige transportmuligheder. Også for virksomheder, hvor medarbejdere benytter firmabiler til den daglige kørsel. En carsharing løsning hjælper virksomheder med at optimere størrelsen på deres flåde, holde styr på udgifterne og overflødiggør besværlig bilagsdokumentation. Og færre biler på vejene, der hver især kører færre kilometer betyder alt andet lige, at CO2-udslippet mindskes betragteligt.

Få en flåde der passer til dit behov

Uanset størrelsen på din virksomheds flåde er Fleet Complete’s carsharing den rette løsning, hvis I vil udnytte ressourcerne bedst muligt og fortsat tilbyde medarbejderne den nødvendige fleksibilitet. Ved at lade medarbejderne benytte delebiler i stedet for deres egne, kan I spare mange penge på kørselsgodtgørelse, som skal udbetales ved brug af kørsel i privatbil.

Carsharing gør det nemt for medarbejdere at booke en egnet bil og for dig som administrator at få fuldt overblik over tilgængelige og reserverede køretøjer og deres lokation. Vores løsning lader ikke brugerne favorisere en bil, men udvælger bilen efter brugerens behov og lader dem dele en tur, hvis tid og destination passer. Det er fleksibelt for medarbejderne og besparende for virksomheden.

Carsharing App

Se webinar om fordele ved carsharing

  • Almindelige flådeudfordringer
  • Hvilke behov dækker en puljebilsløsning?
  • Hvordan fungerer den i praksis?
  • Hvilke data genererer systemet, og hvordan bruger man dem til at optimere sin flåde?
  • Hvordan kommer man i gang?

Se mere >

 

Vil du vide mere?