Meddelelse vedrørende COVID-19

Til vores kunder og samarbejdspartnere

 

Imens vi fortsætter med at betjene og supportere vores globale kunder og partnere, følger Fleet Complete situationen med coronavirus (COVID-19) meget nøje, og vi forholder os til de gældende henstillinger fra regeringsorganer og offentlige sundhedsmyndigheder.

Først og fremmest er det vores medarbejderes og kunders sundhed og sikkerhed, der har vores højeste prioritet. I overensstemmelse med den seneste anbefaling fra WHO og lokale lægemyndigheder har vi annulleret alle forretningsrejser for alle ansatte i Fleet Complete indtil videre.

Vi har også vedtaget, at alle vores kontoransatte verden over indtil videre arbejder hjemmefra. Vi forventer ingen større forstyrrelser i driften af den grund, da alle vores arbejdsredskaber og IT-systemer er internetbaserede og dermed forbliver fuldt operationelle.

Vores montører fortsætter deres arbejde som normalt, imens de følger de sikkerhedsforholdsregler, som er anbefalet af sundhedsmyndighederne.

 

Vores beredskabsplan

 

For at sikre en fortsat og løbende support af vores kunder og samarbejdspartnere, har vi udarbejdet en beredskabsplan, så vi kan fortsat kan drive vores forretning så normalt som muligt.

Som en del af denne plan har vi et globalt og dedikeret COVID-19 Management Team, der overvåger udviklingen i alle regioner, planlægger beredskabsscenarier og træffer afgørende beslutninger for at begrænse spredningen af ​​COVID-19, samtidig med at vi sikrer kontinuiteten i vores drift.

Vi fortsætter med at tage imod nye ordrer, foretage online demo’er, installere GPS-enheder, træne og undervise nye kunder og selvfølgelig med at yde teknisk support i overensstemmelse med vores normale drift.

Tøv ikke med at kontakte vores salgs- og supportteams for spørgsmål eller problemer.

Vi er klar over, at denne situation kan ændre sig løbende, og Fleet Complete vil fortsat nøje overvåge begivenheder på globalt og regionalt niveau. Vi vil foretage tilpasninger efterhånden som ny information stilles til rådighed, og vi vil fortsætte med at levere opdateringer.

Med henblik på sikkerheden for vores ansatte, partnere og vores lokale samfund, skal du vide, at vi alle i Fleet Complete gør alt hvad vi kan for at administrere og reagere på COVID-19-pandemien i takt med at situationen udvikler sig.

 

Venlig hilsen

Tony Signature

Tony Lourakis
CEO
Fleet Complete

Seneste opdateringer

BLOG POST: FAQ – Spørgsmål fra kunder om COVID-10 Læs mere >

Har du brug for vores hjælp? 

Vores team sidder klar til at svare på dine spørgsmål!