DELEBILER

Maksimér udnyttelsen af jeres flåde med delebiler for medarbejdere

Tag kontakt og få mere at vide
OEM_96

MAKSIMÉR UDNYTTELSEN AF DIN FLÅDE

Få indsigt i bilernes anvendelse, placering og drift og opnå maksimal udnyttelse af køretøjerne.

green-driving-96

NEDSÆT CO2-UDLEDNINGEN

Ved at optimere udnyttelsen, vil man ofte kunne nå mere med færre biler. Det reducerer CO2-udledningen og gavner både miljøet og virksomhedens bundlinje.

Expenses-96-1

OPNÅ BESPARELSER

Selv små ændringer i din bilflåde kan medføre betydelige besparelser fra reducerede leasingaftaler, brændstof, service og vedligeholdelse.

Delebiler til små og store virksomheder

Delebiler, også kaldet carsharing, er et effektivt middel til at reducere virksomhedens driftsomkostninger. Indførelsen af delebiler for virksomhedens medarbejdere sikrer nemlig en langt bedre udnyttelse af firmabilerne.

Med Fleet Complete’s carsharing løsning får du adgang til al nødvendig funktionalitet for at kunne administrere og få mest muligt ud af dine delebiler – uanset antallet af biler og chauffører.

Og ud over at gøre noget godt for bundlinjen, så gavner det også miljøet. En bedre udnyttelse af ressourcerne, færre kørte kilometer og lavere brændstofforbrug tæller altsammen på plussiden.

Læs evt mere her: Delebiler til virksomheder – hvorfor er det så populært?

 

Fordele

 • Opnå maksimal udnyttelse af køretøjerne
 • Få indsigt i bilernes anvendelse, placering og drift og 
 • Få fuldt overblik over tilgængelige og reserverede køretøjer og deres lokation
 • Opnå betydelige besparelser på leasing, brændstof og vedligehold
 • Nå mere med færre biler
 • Gør det nemt for medarbejdere at booke en egnet bil og få nøglefri adgang
 • Få adgang til automatiske rapporter og træf flåderelaterede beslutninger baseret på data
 • Reduceret miljøpåvirkning

Nem booking

I dag bruger de fleste virksomheder Outlook eller Excel til at håndtere deres interne bilreservationer, hvilket både er tidskrævende og unøjagtigt.

Fleet Complete’s carsharing løsning indeholder et bookingmodul, som gør det nemt for medarbejdere at reservere et køretøj via en app på deres smartphone. Det betyder, at de altid har et egnet køretøj til rådighed, lige netop når og hvor de har behov for det.

Når bookingmodulet anvendes, er det for virksomheden ganske let at holde øje med placeringen og udnyttelsen af de enkelte biler.

Flere i samme bil?

I app’en er det også muligt for brugeren at indtaste hvor mange og hvilke kolleger, der evt. skal med på turen. Systemet udvælger så en ledig og egnet bil, og passagererne modtager hver især en email med en bookingbekræftelse og et live link, der viser den pågældende bils nøjagtige placering.

 

 

Adgang med og uden nøgler

Når bookingen er foretaget, kan medarbejdere få adgang til delebilerne på tre forskellige måder:

Med nøgler

Chaufføren ankommer til den reserverede bil med nøglerne i hånden, låser op og starter bilen.

Med nøglefri adgang via en smartphone app

Chaufføren ankommer til den reserverede bil, og låser køretøjet op via carsharing app’en på hans smartphone. Nøglerne ligger i handskerummet, hvor han også efterlader dem til den næste chauffør.

Med nøglefri adgang via ID-kort eller nøglebrik

Chaufføren ankommer til den reserverede bil. Indvendigt i bilen er der monteret en kortlæser, og han låser køretøjet op ved at scanne sit ID-kort gennem forruden. Nøglerne ligger i handskerummet, hvor han også efterlader dem til den næste chauffør.

Sådan booker du en bil i app’en

Sådan får du overblik

Inkluderede moduler

icon-reservation1
Booking med smartphone app
Hold automatisk styr på booking og allokering af puljebiler. Fordel omkostninger imellem afdelinger baseret på brugen af de enkelte biler. Booking kan foretages via smartphone app eller computer.
poi-icon

Se køretøjer på kortet

Se den nøjagtige placering af dine køretøjer på et kort i real time eller vælg datoer for at se, hvor de tidligere har været. Planlæg ruter, søg adresser og udregn distancer med bare få klik.

report-icon-96

Rapporter

Brug skræddersyede rapporter til at få overblik over udnyttelsen af bilerne på forskellige lokationer, kørselsmønstre og omkostningerne.  Eksportér til PDF og Excel eller integrér direkte til ERP og andre informationssystemer.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96

Hændelser

Opsæt triggere og få besked omgående, hvis et køretøj bryder hastighedsgrænsen, forlader et bestemt arbejdsområde eller på anden måde kommer i konflikt med foruddefinerede hændelser.

areas-96

Markér områder

Markér et område ved hjælp af geofencing og tilknyt en regel i hændelsesmodulet. Så kan du holde øje med køretøjer, der forlader eller kører ind i et bestemt område.

Car_Under_Magnifying_Glass-96

Ture & Journal

Overvåg køretøjets placering og driften af motoren under turen, og få omfattende statistikker over turens detaljer.
reminder-96
Påmindelser

Regelmæssig vedligeholdelse holder køretøjer i bedre stand og omkostningerne på et minimum. Påmindelsesmodulet holder styr dine bilers servicetider og advarer dig om snarlig vedligeholdelse.

customer-location-96
Kunder

Importér alle dine kunder og se dem på et kort for mere effektiv ruteplanlægning. Når du er ude at køre, kan du også tjekke, hvilke andre kunder der er i området.

Expenses-96
Udgifter
Hold styr på alle køretøjsudgifter og få et detaljeret overblik over omkostninger med relation til din bilflåde
kpi-96
KPI
Opsæt Key Performance Indicators (KPI) for faktorer, der er afgørende for din succes; f.eks. gennemsnitligt brændstofforbrug eller antal kørte kilometer. Overskuelige diagrammer og statistikker vil vise dig, hvor optimering er nødvendig.
nøglefri

Nøglefri adgang (optional)

Nøglefri adgang til delebilerne kan opnås ved at anvende enten smartphone app eller nøglebrik og dertilhørende hardware installeret i bilen.
RFRD-96

Chauffør ID (optional)

Scanning af ID-kort kan anvendes som metode til at låse bilen op med. For virksomheder, som ikke ønsker at benytte bookingsystemet, kan det også bruges som en selvstændig og simpel løsning til at holde styr på, hvem der kører i hvilke biler. 

Vil du vide mere?

Carsharing App

Download E-bog og få alt at vide om delebiler for virksomheder

 • Optimal udnyttelse af firmabilerne og reducerede omkostninger
 • Altid en ledig bil, når der er brug for det
 • Nem booking via mobil-app og overblik over alle reservationer
 • Automatisk information om ledige biler og deres placering
 • Nøglefri adgang til bilen
 • Detaljeret rapporting om udnyttelsen af de enkelte biler
 • Reduceret miljøpåvirkning

Download >

Selv de små ændringer tæller

Vores løsning til delebiler giver gennemsigtighed i driften og brugen af din bilflåde uanset, hvor mange køretøjer der er tale om. Ved at få overblik over anvendelse, chauffører og udgifter kan selv små ændringer i din bilflåde have stor betydning for effektiviteten.

Hvis en virksomhed kan reducere sin flåde med blot ét køretøj, kan besparelserne fra reducerede leasing-aftaler, brændstof, service og vedligeholdelse mm. være betydelige. Derfor kan selv de mindste ændringer have betydning for den maksimale udnyttelse af dine køretøjer og ikke mindst for miljøet.

„Fleet Completes kørselsrapporter er rigtig gode og præcise, og de giver det overblik, vi har brug for i dagligdagen. Helt konkret har vi sparet 1 kr per kørt kilometer“

– Olaf Christensen, Holbæk Kommune

Helping Fleets Thrive!

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde