Fleet Management System

Indfør GPS Fleet Management og se resultatet på bundlinjen kun et par måneder efter installation

Et GPS Fleet Management System gør livet lettere for flådeejere og skaber grobund for god økonomi

Vi har et Fleet Management system til alle

Uanset størrelsen på din virksomhed og om du har hundredvis af køretøjer eller bare et par stykker, kan din virksomhed nemt høste fordelene ved et Fleet Management system. Fleet Management – også kaldet flådestyring – reducerer spildtid og brændstofudgifter, giver overblik over dine køretøjer og deres ruter, øger sikkerheden for medarbejderne og holder dine kunder glade. Vi har en løsning, der passer til alle.

Læs mere om hvad et Fleet Management System egentlig er, og hvad det kan gøre for din virksomhed >

Nogle fordele ved et Fleet Management System:

  1. Få hurtigt overblik over køretøjers position og rute
  2. Reducér kørselslængde for at spare tid og brændstof
  3. Optimér antallet og brugen af biler
  4. Giv kunderne korrekt dokumentation

 

 

fleet management 02

Relevante Fleet Management funktioner

poi-icon

Se køretøjer på kortet

Se den nøjagtige placering af dine køretøjer på et kort i real time eller vælg datoer for at se, hvor de tidligere har været. Planlæg ruter, søg adresser og udregn distancer med bare få klik.

Car_Under_Magnifying_Glass-96

Ture & Journal

Overvåg køretøjets placering og driften af motoren under turen, og få omfattende statistikker over turens detaljer.
report-icon-96

Rapporter

Brug skræddersyede rapporter til at få overblik over udgifter, adresser eller kørselsmønstre og få omkostningerne under kontrol. Eksportér til PDF og Excel eller integrér direkte til ERP og andre informationssystemer.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96

Hændelser

Opsæt triggere og få besked omgående, hvis et køretøj bryder hastighedsgrænsen, forlader et bestemt arbejdsområde eller på anden måde kommer i konflikt med foruddefinerede hændelser.

areas-96

Markér områder

Markér et område ved hjælp af geofencing og tilknyt en regel i hændelsesmodulet. Så kan du holde øje med køretøjer, der forlader eller kører ind i et bestemt område.

Expenses-96
Udgifter
Hold styr på alle køretøjsudgifter og få et detaljeret overblik over omkostninger med relation til din bilflåde
reminder-96
Påmindelser

Regelmæssig vedligeholdelse holder køretøjer i bedre stand og omkostningerne på et minimum. Påmindelsesmodulet holder styr dine bilers servicetider og advarer dig om snarlig vedligeholdelse.

customer-location-96
Kunder

Importér alle dine kunder og se dem på et kort for mere effektiv ruteplanlægning. Når du er ude at køre, kan du også tjekke, hvilke andre kunder der er i området.

kpi-96
KPI
Opsæt Key Performance Indicators (KPI) for faktorer, der er afgørende for din succes; f.eks. gennemsnitligt brændstofforbrug eller antal kørte kilometer. Overskuelige diagrammer og statistikker vil vise dig, hvor optimering er nødvendig.
projects-96
Projekter
Hold øje med projektomkostninger og tid brugt pr. projekt. Opsæt en adresseliste over igangværende projekter, log køretøjsruter, og tilknyt ture til et bestemt projekt.
green-driving-96
Green Driving
Overvåg og få indflydelse på chaufførernes kørselsadfærd. Det reducerer organisationens CO2-udledning og det sparer penge.
approval-flow-96
Godkendelsesflow

Med et indbygget godkendelsesflow er det muligt for en enkelt administrator at håndtere kørebøger og godkende kørselsregnskaber for et ubegrænset antal brugere.

Vil du vide mere?

”Vi har regnet på det, og indførelsen af flådestyring har sparet os helt op til 11% i brændstof. Der er mange penge at hente, hvis man får lidt hjælp til at optimere”

– Brian Tarp, John Jensen VVS