GPS-løsninger til mobile medarbejdere

Kom hurtigt i gang med opgavestyring, flådestyring eller elektronisk kørebog!

Få overblik og overskud med GPS-løsninger

Virksomheder med medarbejdere på farten bruger typisk meget tid på administration og koordinering. Hvilken medarbejder er hvor, hvilke kunder har ventet længe, og kan vi nå flere opgaver i dag?

Vi har de digitale løsninger, der kan hjælpe jer med at øge effektiviteten og lette administrationen af jeres firmabiler, så I kan håndtere flest mulige opgaver på kortest tid, og på samme tid endda yde en bedre service. 

graphics-GUTS-5

Flådestyring

Tag hånd om administrationen af din bilflåde og se indtjeningen stige i takt med overblikket. Med vores flådestyring kan du udnytte bilernes kapacitet på en helt anden måde. Det bliver nemt at planlægge effektive ruter og at finde den nærmeste medarbejder til en netop indkommet opgave. Har I chauffører, der er underlagt regler for køre/hviletider, tilbyder vi en særlig løsning med automatisk download af tachografdata.

God kvalitet til den rigtige pris er nøglen til succes. Det gælder både for dig som virksomhedsejer og for os hos Fleet Complete. Derfor leverer vi solide og fleksible løsninger til den rigtige pris uanset om du har få eller mange biler.

 

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

BEDRE LOGISTIK

Se dine biler på et online kort. Det giver dig overblik og tryghed omkring, hvad der sker ude på vejene. Hvis I får en hasteopgave, kan du hurtigt finde den nærmeste medarbejder og planlægge den korteste rute.

Fuel_96

SPAR PÅ BRÆNDSTOFFET

Vores kunder oplever oftest en væsentlig reduktion af brændstofforbruget. Både fordi antallet af „private ture“ i firmabilerne forsvinder, og fordi systemet gør det nemmere at planlægge effektive ruter.
report-icon-96-e1534325718583

NEM DOKUMENTATION

Med skræddersyede rapporter får du nemt overblik over adresser, omkostninger relateret til din flåde, tid brugt hos kunden, uhensigtsmæssige kørselsmønstre o.l. Med få klik kan rapporterne eksporteres til PDF og EXcel eller integreres direkte ind i andre informationssystemer.

Opgavestyring

Fleet Complete tilbyder en komplet opgave- og flådestyringsløsning til mobile arbejdsstyrker. Hold øje med dine biler og folk i marken og tildel opgaven til den rigtige person inden for få sekunder via computer, tablet eller smartphone. Få opdateringer på status efterhånden som jobbet færdiggøres.

MacBook-Tasks
load-planning-96

TILDEL OPGAVER

Se igangværende og ventende jobs på en skærm og få besked, når en opgave er gennemført.

Daily-Tasks-Icon-96

NÅ MERE PÅ SAMME TID

Optimér arbejdsbyrden for dine folk i marken, og nå mere på samme tid.

signature-icon-96

LOG UVENTET ARBEJDE

Hvis der er uventet arbejde, kan dit mandskab via mobilen tildele opgaver til sig selv.

autolog-1

Elektronisk kørebog

Brug ikke unødig tid på at føre kørebog og håndtere kørselsregnskaber. Vores elektroniske kørebogsløsninger giver dig styr på dokumentationen for kørte ruter og kilometer, og sikrer dig et præcist og pålideligt fakturagrundlag. De gør det også nemt at administrere og godkende kørselsgodtgørelse for små og store teams.

Daily-Tasks-Icon-96

PUNKTLIGHED

Alle ture logges præcist og helt automatisk ved hjælp af GPS. For dig som bruger betyder det, at du har dokumentation, der viser hvornår du ankom til en kunde, og hvornår du forlod ham igen, og at fakturagrundlaget dermed er i orden.

integration-03-96

ALT I ÈT SYSTEM

Som kunde hos Fleet Complete kan du samle flådestyring og kørebogshåndteringen i et system, således at kørebøgerne er lette at indsamle, godkende og overføre til økonomisystemet.

approval-96

OPFYLDER KRAVENE FRA SKAT

Vores elektroniske kørebog opfylder kravene fra SKAT og opdateres jævnligt i henhold til gældende regler og kørselssatser. Det betyder, at hvis du og dine ansatte bruger kørebogen korrekt, så burde I være sikret mod ubehagelige overraskelser fra skattevæsenet.

Asset tracking

Robuste, batteridrevne trackingløsninger til sporing af containere, maskiner og andet stillestående materiel, som du vil holde et ekstra godt øje med. Enheden leverer data om lokation og bevægelser, og hjælper dig med at sørge for at alting er hvor det skal være.

MacBook-Tasks
car-insurance-96

ROBUST OG KOMPAKT

Tåler vand og støv og er derfor velegnet til placering på udsatte steder.

g4s-alarm-center-96

LANG BATTERILEVETID

3 AAA-batterier sikrer levetid på 3 år, hvorefter batterierne let kan skiftes.

edit-trips-96

GEOFENCING M. ALARM

Bevægelsessensor sender advarsel ved bevægelse udenfor markerede områder.

Vores digitale løsninger

  • Er uden lange bindingstider og til rigtig pris
  • Øger din indtjening og forbedrer logistikken
  • Fritager dig for tidskrævende manuel administration
  • Reducerer omkostningerne relateret til din flåde
  • Opfylder SKATs krav til kørselsdokumentation

Vil du vide mere?

Få en demo