Hvad er triplog?

Triplog registrerer alle dine køreture, hvilket er nyttigt til forskellige formål, dog ikke fx kørselsregnskab.

Læs mere om både fordelene og ulemperne.

Kontakt mig

Hvad er triplog?

Det kan være et meget tidskrævende arbejde at slå alle dine køreture op i Google maps for at finde ud af, hvor langt du har kørt. En triplog, der automatisk registrerer din kørsel, kan derfor være meget brugbar, når du skal have et hurtigt overblik. Men hvad er triplog helt præcist, og er det et ligeså fordelagtigt system som en elektronisk kørebog?

Triplog er et system, der registrerer, hvor du har kørt til og fra, hvor lang turen har været, og hvornår du har kørt. Ved at sætte en lille enhed i din bils OBD-stik, kan en triplog indsamle nyttige informationer til din kørebog.

Der findes dog både fordele og ulemper ved dette automatiske kørselsregistreringssystem, som du her kan blive klogere på.

Læs mere om triplogs funktioner her.

Fordelene ved Triplog

Triplog er et udmærket system, som gør, at du slipper for manuel administration af dine køreture. Du sparer en masse tid, som du kan bruge på langt vigtigere ting, såsom at koncentrere dig om dit arbejde eller bruge kvalitetstid med familien. Det er også nyttigt, hvis du er indehaver af en virksomhed og vil sikre dig, at dine firmabiler ikke bliver brugt til privatbrug.

Triplog er ikke egnet til kørselsregnskab

Selvom Triplog er brugbart til mange formål, er det ikke et system, der kan bruges til dokumentation til dit kørselsregnskab. Der findes stramme krav fra SKAT, der alle skal følges nøje og efter deres anvisninger, hvilket er noget, som en triplog ikke kan leve op til. En triplog dokumenterer for eksempel ikke kørslens formål, den anvendte sats eller 60 dage-reglen. En triplog giver dig heller ikke mulighed for at redigere ture eller få en automatisk rapport på din kørselsgodtgørelse.

Læs mere om kørselsgodtgørelse her.

Autologs kørebog og kørselsregnskab sparer dig tid, penge og besvær

I modsætning til en triplog opfylder Autologs elektroniske kørebog alle SKATs krav, både basis og avanceret, så du kan være sikker på at have al den nødvendige dokumentation klar. Den byder også på en mere optimal brugervenlighed ved at tillade bl.a.:

  • Redigering af ture
  • Automatisk klassificering
  • Adressekartotek
  • Kørselsgodtgørelsesrapport.

En korrekt udregning af kørselsgodtgørelse sikrer dig det rigtige beløb i kørepenge, og Autolog opdateres årligt med SKATs nye satster for kørselsgodtgørelse.

En af de største fordele ved vores kørebog er, at den altid er let tilgængelig og lige ved hånden med den tilhørende app, så du kan få adgang til alle dine informationer på både din computer og din smartphone. Kørebogen fungerer på alle enheder fra Mac, PC, IOS og Android.

Hvis du skulle få problemer med appen, kan vores lokale kundeservice kan give dig lige præcis den hjælp, som du har brug for.

Vil du gerne vide mere om vores kørebog, eller har du spørgsmål vedrørende produktet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 48 01 04 eller ved at udfylde kontaktformularen her. Vi fortæller gerne yderligere om alle fordelene vores elektroniske kørebog.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

SLIP FOR BØVL

Alle dine kørte ruter registreres helt automatisk, så du slipper for at huske, hvor du har kørt hvornår. Turene kan nemt adskilles i private og erhvervsmæssige ture, så kun de der er relevante medtages i kørselsregnskabet.

Expenses-96

FÅ DINE KØREPENGE

En elektronisk kørebog sikrer, at du får lige præcis de kørepenge, du har krav på, og at du altid har styr på dokumentationen.

obd-96

PLUG AND DRIVE

Vores Autolog hardware kræver ingen installation. Du indsætter blot trackeren i bilens OBD-stik, og så er du klar.

autolog

KØREBOG TIL PRIVATE OG ENKELTBRUGERE

Bruger du for meget tid og mange kræfter på at udfylde dit kørselsregnskab? Vores elektroniske kørebogsløsninger baseret på danske skatteregler, gør det ganske let at føre en opdateret kørebog og sikrer, at du altid får præcis den kørselsgodtgørelse, du har krav på.

Læs mere på Autolog.dk

KØREBOG TIL TEAMS OG VIRKSOMHEDER

Professionelle og skalérbare kørebogsløsninger til virksomheder med behov for at administrere kørselsregnskab og -godtgørelse for teams uanset størrelse. Kan tilpasses større organisationers behov for automatiserede processer og integration til ERP.

Læs mere →

implementation-96

100% AUTOMATISK

Automatisk tracking af kilometer og godkendelse af ture. Hold styr på alle ture og spild ikke tiden på at jagte medarbejdernes kørselsregnskab

approval-flow-96

GODKENDELSESMODUL

Lad rapportering og godkendelse af kørsel ske ganske let, og udvid med en API-integration til jeres ERP-system hvis ønsket.

approval-96

KORREKT DOKUMENTATION

Med vores kørebogsløsning registreres al kørsel i bilen automatisk, og du får derfor en garanti overfor dine kunder og Skattevæsenet for at dine ansattes kørsel og tidsforbrug er korrekt.

Integration tilpasset dine behov

Vores veludbyggede API tillader en bred vifte af integrationer til eksterne systemer. Det giver en bedre udnyttelse af data og hjælper dig til en lettere arbejdsgang.

Det er ret simpelt at sætte op, men i tilfælde af brug for support er vores tekniske team kun et opkald væk.

integration concept 02

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud