Kørselsbog SKAT

Gør din kørselsregistrering til SKAT langt nemmere med Autolog.

Prøv vores professionelle kørebog og se hvor nemt det er.

Kontakt mig

Kørselsbog SKAT

Få en GPS kørselsbog til SKAT

Hvorfor selv holde styr på komplekse skatteregler for kørselsgodtgørelse, når du kan få en elektronisk kørebog, der automatisk registrerer din kørsel, så det bliver hurtigt og nemt at lave dit kørselsregnskab hver måned?

Med Autolog logges dine kørselskilometer via GPS tracking med 100 % præcision, så din indberetning til SKAT bliver nøjagtig. På den måde beregnes dit kørselsfradrag præcist, og du kommer hverken til at snyde dig selv eller myndighederne.

Autologs automatiske kørselsbog til SKAT fås både til privatpersoner og virksomheder, hvor der skal holdes styr på flere kørselsregnskaber. Du vælger en abonnementsordning efter dit specifikke behov.

Hvad er fordelene ved Autologs GPS kørselsbog?

Med en GPS kørselsbog fra Autolog får du en GPS-tracker og en elektronisk kørselsbog i én løsning, så du kan live-spore din bil eller dit køretøj i hele Europa og automatisk og elektronisk overføre kørselsbog til SKAT, så du slipper for en masse indtastning i SKATs selvbetjening.

En søgning på ”kørselsbog skat” vil vise dig forskellige muligheder for installation af systemer til din bil, og det kan være svært at gennemskue, hvad man får med de forskellige løsninger. Fleet Complete’s kørebog Autolog har lavet elektroniske kørselsbøger til SKAT i mere end 10 og har meget erfaring og en god organisation bag produktet.

Fordelene ved at benytte Autologs kørselsbog til SKAT er mange, blandt andet:

  • Automatisk GPS tracking af din kørsel: Alle ture registreres 100%
  • Jævnlige opdateringer af skatteregler: Systemet opdaterer automatisk SKATs årlige satser for kørselsgodtgørelse samt diverse skatteregler, selv helt lokale skatteregler
  • Nem redigering af ture: Du behøver ikke at være nogen computerekspert for at bruge systemet, og du kan nemt redigere din kørsel, hvis du f.eks. har behov for at lægge to små ture sammen til én
  • Færdige rapporter: Autolog leverer automatisk rapporter i PDF og Excel, som lever op til alle SKATs krav
  • Sikring mod tyveri: GPS trackingen gør, at du altid har styr på, hvor din bil er

Du kan læse meget mere om Autologs egenskaber og muligheder her. (link)

Hvordan installerer jeg kørselsbog SKAT i min bil?

Det kan afskrække enhver at skulle bøvle med elektronik – særligt hvis man ikke synes, man er den mest tekniske type. Men bare rolig, Autolog kørselsbog SKAT er nem at installere. Du indsætter loggen i din bils OBD-stik, som sidder under instrumentbrættet. Lyset i GPS’en begynder at blinke, og systemet begynder at tracke dine kilometer.

Hvis du er interesseret i at gøre registreringen af kørselsbog lettere, eller har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 45 48 01 04 eller udfyld kontaktformularen her.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

SLIP FOR BØVL

Alle dine kørte ruter registreres helt automatisk, så du slipper for at huske, hvor du har kørt hvornår. Turene kan nemt adskilles i private og erhvervsmæssige ture, så kun de der er relevante medtages i kørselsregnskabet.

Expenses-96

FÅ DINE KØREPENGE

En elektronisk kørebog sikrer, at du får lige præcis de kørepenge, du har krav på, og at du altid har styr på dokumentationen.

obd-96

PLUG AND DRIVE

Vores Autolog hardware kræver ingen installation. Du indsætter blot trackeren i bilens OBD-stik, og så er du klar.

autolog

KØREBOG TIL PRIVATE OG ENKELTBRUGERE

Bruger du for meget tid og mange kræfter på at udfylde dit kørselsregnskab? Vores elektroniske kørebogsløsninger baseret på danske skatteregler, gør det ganske let at føre en opdateret kørebog og sikrer, at du altid får præcis den kørselsgodtgørelse, du har krav på.

Læs mere på Autolog.dk

KØREBOG TIL TEAMS OG VIRKSOMHEDER

Professionelle og skalérbare kørebogsløsninger til virksomheder med behov for at administrere kørselsregnskab og -godtgørelse for teams uanset størrelse. Kan tilpasses større organisationers behov for automatiserede processer og integration til ERP.

Læs mere →

implementation-96

100% AUTOMATISK

Automatisk tracking af kilometer og godkendelse af ture. Hold styr på alle ture og spild ikke tiden på at jagte medarbejdernes kørselsregnskab

approval-flow-96

GODKENDELSESMODUL

Lad rapportering og godkendelse af kørsel ske ganske let, og udvid med en API-integration til jeres ERP-system hvis ønsket.

approval-96

KORREKT DOKUMENTATION

Med vores kørebogsløsning registreres al kørsel i bilen automatisk, og du får derfor en garanti overfor dine kunder og Skattevæsenet for at dine ansattes kørsel og tidsforbrug er korrekt.

Integration tilpasset dine behov

Vores veludbyggede API tillader en bred vifte af integrationer til eksterne systemer. Det giver en bedre udnyttelse af data og hjælper dig til en lettere arbejdsgang.

Det er ret simpelt at sætte op, men i tilfælde af brug for support er vores tekniske team kun et opkald væk.

integration concept 02

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Klik her for mere information