Kørselsfradrag som selvstændig

Er du selvstændig erhvervsdrivende, kan det være en fordel at holde øje med, hvor mange kilometer, der køres om dagen.

Kører du mere end 24 kilometer om dagen, kan du faktisk spare penge på at holde regnskab.

Kontakt mig

Kørselsfradrag som selvstændig

Er du selvstændig, og kører langt hver dag, kan du få kørselsfradrag 

Er du selvstændig erhvervsdrivende, kan det være en fordel at holde øje med, hvor mange kilometer, der køres om dagen. Kører du mere end 24 kilometer om dagen, kan du faktisk spare penge på at holde regnskab.

Efter de første 24 kilometer, er der fradrag for befordring. Er du samtidig pendler, fra en yderkommune, er du omfattet af særlige regler om forhøjet befordringsfradrag selvstændig. Hvor end du bor, kan det svare sig at føre regnskab for din kørsel.

Her kan Autolog hjælpe dig med at gøre processen lettere – vi automatiserer din registrering.

Installer en Autolog til at tracke dine kørte kilometer og få kørselsgodtgørelse som selvstændig

En arbejdsgiver kan udbetale kørselsgodtgørelse efter nogle faste satser. Er du selvstændig kan du selvfølgelig stadig modtage kørselsfradrag selvstændig. SKAT skriver på sin hjemmeside:

Udbetalingen af skattefri godtgørelse og arbejdsgiverens kontrol skal være ordentligt dokumenteret.

Her kan Autolog være behjælpelig. Det er en elektronisk kørebog, der præcist tracker dit antal kørte kilometer, og du kan holde øje med det på Autolog app’en på din telefon eller via hjemmesiden. Du behøver på denne måde ikke selv huske hver tur du har været på – Autolog automatiserer processen, og du sparer tid, på at lave kørselsregnskab selvstændig.

Herudover skriver SKAT, at arbejdsgiveren skal føre kontrol med de følgende punkter:

  • Kørslens formål
  • Kørslens mål med eventuelle delmål
  • Dato
  • Antal kørte kilometer
  • Beregning efter satser
  • Kørslen er i medarbejderens eget køretøj.

Vi har sørget for at Autolog lever op til SKATs krav – du kan dokumentere de nævnte kontrolkrav hurtigt og automatisk via Autologgen.

Firmabil som selvstændig – installer Autolog og gør det nemt at bogføre

Vi kan igen se på, hvad SKAT selv skriver om krav til processen for dokumentation af firmakørsel:

Der er ikke krav om, at man bruger en bestemt blanket, men det kan være en fordel at bruge den samme systematik fra gang til gang.

Autolog registrerer præcist og systematisk din kørsel, og opdateres årligt med SKATs nye satser for kørselsgodtgørelse. Har du desuden medarbejdere, kan du som administrator få overblikket over deres kørselsgodtgørelse.

Vi anbefaler dig at anskaffe en automatisk kørebog, og derved spare tid på administration. Den installeres på få sekunder, ved at sættes ind i OBD-stikket under styrebrættet. Prøv vores professionelle kørebog og se hvor nemt det er.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 48 01 04 eller udfyld kontaktformularen her.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

SLIP FOR BØVL

Alle dine kørte ruter registreres helt automatisk, så du slipper for at huske, hvor du har kørt hvornår. Turene kan nemt adskilles i private og erhvervsmæssige ture, så kun de der er relevante medtages i kørselsregnskabet.

Expenses-96

FÅ DINE KØREPENGE

En elektronisk kørebog sikrer, at du får lige præcis de kørepenge, du har krav på, og at du altid har styr på dokumentationen.

obd-96

PLUG AND DRIVE

Vores Autolog hardware kræver ingen installation. Du indsætter blot trackeren i bilens OBD-stik, og så er du klar.

autolog

KØREBOG TIL PRIVATE OG ENKELTBRUGERE

Bruger du for meget tid og mange kræfter på at udfylde dit kørselsregnskab? Vores elektroniske kørebogsløsninger baseret på danske skatteregler, gør det ganske let at føre en opdateret kørebog og sikrer, at du altid får præcis den kørselsgodtgørelse, du har krav på.

Læs mere på Autolog.dk

KØREBOG TIL TEAMS OG VIRKSOMHEDER

Professionelle og skalérbare kørebogsløsninger til virksomheder med behov for at administrere kørselsregnskab og -godtgørelse for teams uanset størrelse. Kan tilpasses større organisationers behov for automatiserede processer og integration til ERP.

Læs mere →

implementation-96

100% AUTOMATISK

Automatisk tracking af kilometer og godkendelse af ture. Hold styr på alle ture og spild ikke tiden på at jagte medarbejdernes kørselsregnskab

approval-flow-96

GODKENDELSESMODUL

Lad rapportering og godkendelse af kørsel ske ganske let, og udvid med en API-integration til jeres ERP-system hvis ønsket.

approval-96

KORREKT DOKUMENTATION

Med vores kørebogsløsning registreres al kørsel i bilen automatisk, og du får derfor en garanti overfor dine kunder og Skattevæsenet for at dine ansattes kørsel og tidsforbrug er korrekt.

Integration tilpasset dine behov

Vores veludbyggede API tillader en bred vifte af integrationer til eksterne systemer. Det giver en bedre udnyttelse af data og hjælper dig til en lettere arbejdsgang.

Det er ret simpelt at sætte op, men i tilfælde af brug for support er vores tekniske team kun et opkald væk.

integration concept 02

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud