Kørselsregnskab

Gør dit kørselsregnskab elektronisk og slip for unødigt besvær med administrativt arbejde.

Hos Fleet Complete har vi den rette løsning for dig. 

Kontakt mig

Kørselsregnskab

Med en elektronisk kørebog fra Autolog bliver dit kørselsregnskab en leg

For både privatpersoner og større virksomheder kan det være en uoverskuelig proces at skulle holde styr på arbejdsmæssige køreture, samt det efterfølgende regnskab. Hos Fleet Complete har vi løsningen, som kan gøre alt dette meget lettere for dig og din arbejdsgiver. Med en kørebog fra os, får du et digitalt kørselsregnskab, som opdateres helt automatisk hver gang, du har været ude at køre.

Hvordan virker det?

Vores GPS-enhed, som tracker dine ture, indsættes nemt og hurtigt i din bil under instrumentbrættet. Med denne enhed kan du tracke alle dine køreture via din PC, tablet eller telefon. Alt du skal gøre er, at downloade vores kørebog app. Herfra er dit kørselsregnskab elektronisk, og vores system gemmer alle dine kørte ture. Inde i dit kørselsregnskab skema i app’en, kan du nemt redigere i alle dine ture og eksempelvis vælge hvilke, der er private samt hvilke, der skal være synlige for din arbejdsgiver.

Vores system er baseret på et intuitivt design, der er let at gå til. Du kan derfor nemt administrere din kørsel, og som arbejdsgiver får du et overskueligt overblik over alle dine medarbejders kørsel i forbindelse med udregning af kørselsgodtgørelse.

Læs mere om vores kørebog app her.

Automatisk kørselsregnskab – nemt og bekvemt

Vores elektroniske kørebog er godkendt af SKAT og opdateres automatisk, så den altid lever op til de nyeste skatteregler inden for kørsel. Du og din arbejdsgiver undgår derfor besværet med manuelt at nedskrive alle ture samt antal kørte kilometer, når dette skal indleveres til SKAT.
Autolog udarbejder selv færdige PDF og Excel rapporter, som alle lever op til de skattemæssige krav. Du slipper derved for at skulle udføre det administrative arbejde, og din kørselsgodtgørelse er lige til at printe ud eller sende til bogholderiet, når dit kørselsregnskab skal afleveres.

Fordelene ved at gøre dit kørselsregnskab elektronisk:

• Du bruger mindre tid på administration og udarbejdelse af kørselsgodtgørelse
• Du får et præcist overblik over antal kørte kilometer og eksakte ruter
• Din kørebog er altid tilgængelig på både din PC, tablet og telefon
• Du skal ikke holde dig opdateret med nye skatteregler – Autolog klarer det for dig
• Alle ture gemmes sikkert i vores server, så du nemt kan finde gamle køreture frem igen

Find den rette løsning for dig

Hos Fleet Complete tilbyder vi forskellige pakker og priser, som både henvender sig til enkeltpersoner og virksomheder. Uanset valg af pakke er der altid inkluderet en livslang garanti, så længe du er kunde hos os. Dette indbefatter, at du altid vil få udleveret nyt hardware, hvis din GPS-tracker skulle gå i stykker. Derudover står vores danske kundeservice til rådighed, hvis du skulle have brug for hjælp.
Mere end 80.000 har allerede en kørebog fra Autolog, og du kan nemt blive en af dem.

Prøv vores professionelle kørebog og se hvor nemt det er.

Har du spørgsmål vedrørende elektronisk kørselsregnskab, pakkeløsninger eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os på tlf.  45 48 01 04 eller udfyld kontaktformularen her.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

SLIP FOR BØVL

Alle dine kørte ruter registreres helt automatisk, så du slipper for at huske, hvor du har kørt hvornår. Turene kan nemt adskilles i private og erhvervsmæssige ture, så kun de der er relevante medtages i kørselsregnskabet.

Expenses-96

FÅ DINE KØREPENGE

En elektronisk kørebog sikrer, at du får lige præcis de kørepenge, du har krav på, og at du altid har styr på dokumentationen.

obd-96

PLUG AND DRIVE

Vores Autolog hardware kræver ingen installation. Du indsætter blot trackeren i bilens OBD-stik, og så er du klar.

autolog

KØREBOG TIL PRIVATE OG ENKELTBRUGERE

Bruger du for meget tid og mange kræfter på at udfylde dit kørselsregnskab? Vores elektroniske kørebogsløsninger baseret på danske skatteregler, gør det ganske let at føre en opdateret kørebog og sikrer, at du altid får præcis den kørselsgodtgørelse, du har krav på.

Læs mere på Autolog.dk

KØREBOG TIL TEAMS OG VIRKSOMHEDER

Professionelle og skalérbare kørebogsløsninger til virksomheder med behov for at administrere kørselsregnskab og -godtgørelse for teams uanset størrelse. Kan tilpasses større organisationers behov for automatiserede processer og integration til ERP.

Læs mere →

implementation-96

100% AUTOMATISK

Automatisk tracking af kilometer og godkendelse af ture. Hold styr på alle ture og spild ikke tiden på at jagte medarbejdernes kørselsregnskab

approval-flow-96

GODKENDELSESMODUL

Lad rapportering og godkendelse af kørsel ske ganske let, og udvid med en API-integration til jeres ERP-system hvis ønsket.

approval-96

KORREKT DOKUMENTATION

Med vores kørebogsløsning registreres al kørsel i bilen automatisk, og du får derfor en garanti overfor dine kunder og Skattevæsenet for at dine ansattes kørsel og tidsforbrug er korrekt.

Integration tilpasset dine behov

Vores veludbyggede API tillader en bred vifte af integrationer til eksterne systemer. Det giver en bedre udnyttelse af data og hjælper dig til en lettere arbejdsgang.

Det er ret simpelt at sætte op, men i tilfælde af brug for support er vores tekniske team kun et opkald væk.

integration concept 02

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud