Krav til kørebog

Har du svært ved at følge med i og overholde alle de kørebog krav SKAT stiller til dit kørselsregnskab? Så er Autolog løsningen.

Slip for den manuelle administration med en professionel og 100% automatisk elektronisk kørebog.

Kontakt mig

Krav til kørebog

Med Autolog har det aldrig været nemmere, at overholde krav til kørebog og kørselsregnskab

Har du svært ved at følge med i og overholde alle de kørebog krav SKAT stiller til dit kørselsregnskab? Så er Autolog løsningen. Autolog er en elektronisk kørebog, som automatisk tracker din kørsel og registrerer den i henhold til SKAT’s retningslinjer. Så nemmere bliver det ikke, at få styr på krav til kørebog og dit kørselsregnskab.

Autolog er din genvej til kørselsregnskabet

Fejl i et kørselsregnskab kan være en bekostelig affære for både medarbejder og virksomhed. For at kunne få udbetalt skattefri kørselsgodtgørelse skal en virksomhed kunne dokumentere, at medarbejdernes kørsel kontrolleres. Derudover har SKAT en række retningslinjer, som er vigtige at overholde i forbindelse med kørselsregnskabet. Men alt dette behøver du ikke, at bekymre dig om med en Autolog – den overholder nemlig alle krav til kørselsregnskab og lidt til. Så uanset om du er arbejdsgiver eller medarbejder, kan en kørebog være en nem genvej til et ordentligt kørselsregnskab.

Autologs mange fordele

Udover at overholde SKAT’s omfattende krav til et kørselsregnskab, har kørebogen også mange andre fordele:

 • Nem og hurtig installation
 • Automatisk tracking af ture
 • Fungerer på alle enheder
 • Hardware er inkluderet
 • Gratis opgraderinger
 • Fri datatrafik inkluderet
 • Lokal kundeservice
 • Livslang garanti
 • Styr på skatteregler og satser
 • Færdige rapporter
 • Og meget mere.

Vi arbejder hele tiden på, at forbedre vores kørebog og levere den bedste oplevelse for vores kunder.

Du kan læse mere om de mange fordele og features ved Autolog her.

Prøv vores professionelle kørebog og se hvor nemt det er

Autolog servicerer mere end 80.000 brugere. Derfor er vi overbeviste om, at vi kan tilbyde Danmarks bedste elektroniske kørebog. Vi ønsker stadig, at endnu flere kunder skal få glæde af vores kørebog og opleve, hvor nemt det kan være at udfylde og overholde retningslinjerne for kørselsregnskabet.

Vi befrier vores kunder for besværet med kørselsgodtgørelse

Vi er et internationalt softwarefirma, hvis mission er, at befri vores kunder for besværet med deres kørselsgodtgørelse. Med vores store erfaring og ambitioner er det lykkedes os at lette kørselsgodtgørelsen for mere end 80.000 brugere. Vi har altid vores kunder i fokus, og det betyder også, at vi leverer en nem og pålidelig kørebog til en pris, hvor alle kan følge med.

Har du fået lyst til at prøve vores kørebog eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.  45 48 01 04 eller udfyld kontaktformularen her.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

SLIP FOR BØVL

Alle dine kørte ruter registreres helt automatisk, så du slipper for at huske, hvor du har kørt hvornår. Turene kan nemt adskilles i private og erhvervsmæssige ture, så kun de der er relevante medtages i kørselsregnskabet.

Expenses-96

FÅ DINE KØREPENGE

En elektronisk kørebog sikrer, at du får lige præcis de kørepenge, du har krav på, og at du altid har styr på dokumentationen.

obd-96

PLUG AND DRIVE

Vores Autolog hardware kræver ingen installation. Du indsætter blot trackeren i bilens OBD-stik, og så er du klar.

autolog

KØREBOG TIL PRIVATE OG ENKELTBRUGERE

Bruger du for meget tid og mange kræfter på at udfylde dit kørselsregnskab? Vores elektroniske kørebogsløsninger baseret på danske skatteregler, gør det ganske let at føre en opdateret kørebog og sikrer, at du altid får præcis den kørselsgodtgørelse, du har krav på.

Læs mere på Autolog.dk

KØREBOG TIL TEAMS OG VIRKSOMHEDER

Professionelle og skalérbare kørebogsløsninger til virksomheder med behov for at administrere kørselsregnskab og -godtgørelse for teams uanset størrelse. Kan tilpasses større organisationers behov for automatiserede processer og integration til ERP.

Læs mere →

implementation-96

100% AUTOMATISK

Automatisk tracking af kilometer og godkendelse af ture. Hold styr på alle ture og spild ikke tiden på at jagte medarbejdernes kørselsregnskab

approval-flow-96

GODKENDELSESMODUL

Lad rapportering og godkendelse af kørsel ske ganske let, og udvid med en API-integration til jeres ERP-system hvis ønsket.

approval-96

KORREKT DOKUMENTATION

Med vores kørebogsløsning registreres al kørsel i bilen automatisk, og du får derfor en garanti overfor dine kunder og Skattevæsenet for at dine ansattes kørsel og tidsforbrug er korrekt.

Integration tilpasset dine behov

Vores veludbyggede API tillader en bred vifte af integrationer til eksterne systemer. Det giver en bedre udnyttelse af data og hjælper dig til en lettere arbejdsgang.

Det er ret simpelt at sætte op, men i tilfælde af brug for support er vores tekniske team kun et opkald væk.

integration concept 02

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud