OPGAVESTYRING

Et komplet opgavestyringssystem til mobile arbejdsstyrker

Få en demo

Føles det som et puslespil at distribuere opgaver til medarbejderne? Var det virkelig den nærmeste og mest relevante mand, der fik opgaven, og hvordan skrider jobbet fremad? Administration af opgaver til den mobile arbejdsstyrke kræver typisk mange telefonopkald mellem kontoret og medarbejderne på farten og resulterer ofte i alt for mange kørte kilometer.

Slip for problemerne og få et nemt og bedre overblik med opgavestyring, som giver dig mulighed for at tildele opgaver direkte til dit mandskab i marken.

Moduler & Features

Flådestyring  m. opgavestyring

approval-96

Opgavestyring

Et komplet opgavestyringssystem til mobile arbejdsstyrker. Send opgaver direkte til medarbejdere fra kontoret og få øjeblikkelige opdateringer på opgavestatus. Fungerer på computere, tablets og smartphones

poi-icon

Se køretøjer på kortet

Se den nøjagtige placering af dine køretøjer på et kort i real time eller vælg datoer for at se, hvor de tidligere har været. Planlæg ruter, søg adresser og udregn distancer med bare få klik.

report-icon-96

Rapporter

Brug skræddersyede rapporter til at få overblik over udgifter, adresser eller kørselsmønstre og få omkostningerne under kontrol. Eksportér til PDF og Excel eller integrér direkte til ERP og andre informationssystemer.

Car_Under_Magnifying_Glass-96

Ture & Journal

Overvåg køretøjets placering og driften af motoren under turen, og få omfattende statistikker over turens detaljer.
areas-96

Markér områder

Markér et område ved hjælp af geofencing og tilknyt en regel i hændelsesmodulet. Så kan du holde øje med køretøjer, der forlader eller kører ind i et bestemt område.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96

Hændelser

Opsæt triggere og få besked omgående, hvis et køretøj bryder hastighedsgrænsen, forlader et bestemt arbejdsområde eller på anden måde kommer i konflikt med foruddefinerede hændelser.

Expenses-96
Udgifter
Hold styr på alle køretøjsudgifter og få et detaljeret overblik over omkostninger med relation til din bilflåde.
reminder-96
Påmindelser

Regelmæssig vedligeholdelse holder køretøjer i bedre stand og omkostningerne på et minimum. Påmindelsesmodulet holder styr dine bilers servicetider og advarer dig om snarlig vedligeholdelse.

customer-location-96
Kunder

Importér alle dine kunder og se dem på et kort for mere effektiv ruteplanlægning. Når du er ude at køre, kan du også tjekke, hvilke andre kunder der er i området.

kpi-96
KPI
Opsæt Key Performance Indicators (KPI) for faktorer, der er afgørende for din succes; f.eks. gennemsnitligt brændstofforbrug eller antal kørte kilometer. Overskuelige diagrammer og statistikker vil vise dig, hvor optimering er nødvendig.
integration-96

App (Iframe)

App-løsning der gør det muligt at vise data fra visse eksterne systemer inde i flådestyringssystemet.

Vil du vide mere?

MacBook-Tasks

TILLÆGSMODULER

projects-96
Projekter
Hold øje med projektomkostninger og tid brugt pr. projekt. Opsæt en adresseliste over igangværende projekter, log køretøjsruter, og tilknyt ture til et bestemt projekt.
approval-flow-96
Godkendelsesflow

Med et indbygget godkendelsesflow er det muligt for en enkelt administrator at håndtere kørebøger og godkende kørselsregnskaber for et ubegrænset antal brugere.

integration-02-96
API

Up-to-date API (Application Programming Interface) giver mulighed for nem integration og udveksling af data med eksterne systemer.

„Fleet Completes kørselsrapporter er rigtig gode og præcise, og de giver det overblik, vi har brug for i dagligdagen. Helt konkret har vi sparet 1 kr per kørt kilometer“

– Olaf Christensen, Holbæk Kommune

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud