Bliv partner

Vis dine løsninger frem på Fleet Complete Marketplace og få adgang til nye kunder.

Bliv partner

Hvem er det relevant for?

Fleet Complete Marketplace er en global udstillingsplatform, der fremviser de produkter og løsninger som kan integreres med Fleet Complete’s IoT (Internet of Things) platform. Ved at samarbejde med vores professionelle serviceteam om en integreret partnerløsning, er du garanteret en førsteklasses kundeoplevelse.

OEM'er og bilproducenter

Vi tilslutter bilproducenter (OEM’er) og andre fabrikanter af bil- og reservedele til vores databank via vores big data platform, Connvex.

Softwareleverandører

For os drejer det sig om at levere en fremragende brugeroplevelse. Hvis dét at integrere til dit software giver vores kunder et bedre produkt, så lad os tale sammen.

Teleselskaber

Vores foretrukne salgskanal er at sælge vores produkter via teleselskaber. Hvis du gerne vil vide mere denne mulighed i dit marked, så lad os tale sammen.

73%
af vores partnere har fået adgang til kunder, de ikke ville have gjort forretninger med uden Fleet Complete partnerprogrammet.

82%
af vores partnere har forbedret kundefastholdelsen ved at implementere en integration gennem Fleet Complete partnerprogrammet.

Hvad vi kan bruge Fleet Complete til? Vi har fået en softwarepakke, som har bragt os et skridt foran!
Shawn McMahon

Direktør, Day and Ross Dedicated Logistics

Hvad partnere elsker ved programmet

Fleet Complete er en af ​​de globale IoT-ledere på markedet for løsninger til mobile arbejdsstyrker. Vi har mere end 500.000 aktive abonnenter på tværs af Nordamerika, Europa og Australien. Ved at blive partner med os, får du mulighed for at drage fordel af vores ressourcer og udvide din internationale markedsdækning sammen med førende operatører såsom TELUS, AT&T, T-Mobile, Telstra and Telia.

Få adgang til vores team af professionelle udviklere, som hjælper dig med at integrere dine produkter med Fleet Complete.

Partnere på Fleet Complete Marketplace modtager et certifikat, der anerkender dig som partner. Dette certifikat betyder, at din løsning er blevet verificeret af Fleet Complete og godkendt til salg af vores telepartnere.

Få adgang til Fleet Complete’s åbne API (Application Programming Interface) for at oprette skræddersyede løsninger. Det er let og meget intuitivt. Kom i gang med din integration på bare få dage.

Anmod om at blive partner!

Send os dine oplysninger for at lære mere om, hvordan du kan styrke din virksomhed ved at integrere med Fleet Complete platformen og få dine produkter fremvist på Fleet Complete Store.