Fleet Complete når nye højder

Som en del af vores nye sponsorat, følger vi i april-maj 2019 den græske læge og ultra-atlet, Georgios-Ioannis Tsianos, på hans vej mod toppen af Mount Everest.

Vi har udstyret ham med en personlig tracker og sammen med os kan du følge opstigningen fra dag et på 3D-kortet nedenfor. Ekspeditionen starter mod basecamp den 17. april fra Lhasa (3.950 m), og krydser højpasset i Tibet.

Få at få glæde af 3D-kortet, bør du se det på en PC eller tablet. Det tager et øjeblik at loade, og derefter kan du klikke på kompasset for at dreje, zoome og trække dig til den ønskede vinkel på opstigningen Det er muligt at komme helt tæt på og næsten føle, at du selv er oppe på bjerget.

Og lad os så lige introducere vores hovedperson, Georgios-Ioannis Tsianos. Han er certificeret i ekspeditions- og rejsemedicin, har været involveret i ekstreme atletiske udfordringer i mere end et årti, og han har skubbet grænserne for menneskelig udholdenhed og vores forståelse af ydeevne under ekstreme forhold såsom stærk kulde, varme, udmattelse og mangel på ilt.

Everest er ikke et nyt bekendtskab for Tsianos. Han nåede toppen allerede i 2004 i samarbejde med OL-udvalget for at fejre værtsskabet for sommer-OL i Athen. Dette er således hans anden Everest-ekspedition, hvor han også vil deltage i LMAX Everest Rugby Challenge i sin egenskab af læge.

For Georgios fulde bio, besøg www.gi-tsianos.com og følg ham på Instagram.