Øg sikkerheden for din forretning

„At kunne holde lidt øje med, hvordan vores chauffører opfører sig på vejen, har hjulpet os til at øge sikkerheden både for dem og deres medtrafikanter. Og det betyder rigtig meget for os!“

Jack Reckewell
Operations Manager hos L&L Oilfield

Hvad betyder flådesikkerhed?

Sikkerhed handler selvfølgelig om at beskyttes menneskers liv og førlighed, men det kan også indebære at sikre sine køretøjer og maskiner mod tyveri og uheld. For selv når ingen kommer til skade, kan ulykker på vejen skade både din bundlinje og dit omdømme.

Langsomt
er sikkert

5% højere hastighed 
fører til
20% flere uheld.

1 kr. investeret
3-10 kr. sparet

For hver krone, der investeres i sikkerhed på arbejdspladsen, opnår virksomhederne 3-10 kr. i besparelser.

22.800
menneskeliv

Trafikulykker kostede 22.800 europæiske liv i 2019.

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Øg sikkerheden på vejen

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Beskyt maskiner og udstyr

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Beskyt mennesker

KØRETØJER

Øg sikkerheden på vejen

Forebyg ulykker ved at spotte særlig risikabel kørsel. Vid hvor dine køretøjer er, hvornår de ankom, og hvordan og hvor hurtigt de kørte.

 

Midlerne til at øge sikkerheden for dine medarbejdere er indsigt og træning. Fleet Complete giver dig al den viden, din virksomhed har brug for til at træne og coache chaufførerne. Læs mere herunder om de skridt, du kan tage for at komme sikkert videre.

Blog image – fleet safety in 2021

6 måder at forbedre flådesikkerheden på i 2021

Flådesikkerhed kan i værste fald være et spørgsmål om liv eller død, og for en flådeejer bør det være første prioritet. Her er 6 måder, som flådeejere og fleet managers kan forbedre deres flådes sikkerhed på i 2021.

Læs mere >

Hvad er de faktiske omkostninger ved en færdselsulykke?

Når man skal opgøre omkostningerne ved en færdselsulykke, er reparationer og forøget selvrisiko ofte kun toppen af ​​isbjerget. Denne artikel dykker ned og udforsker de skjulte udgifter, der lurer under overfladen, og som bare venter på at smadre dine planer og budgetter.

Læs mere >

Blog image – five ways to enforce fleet safety

DOWNLOAD E-BOG

 

„Sådan øger du sikkerheden for dine chauffører“

Prisen for at se stort på kørselsadfærd og ignorere sikkerheden kan være ekstremt høj. Chauffører og biler kan komme til skade, forsikringspræmier stige, og firmaets brand og omdømme kan ødelægges.

Få gode råd i denne e-bog til, hvordan I implementerer et sikkerhedsprogram i jeres organisation. Et program, som er baseret på chaufførernes motivation snarere end frygten for uheld og konsekvenserne heraf.

e-book promo

Vil du vide mere om vores løsninger?

Send os dine kontaktinformationer hvis du vil vide mere om vores løsninger og priser.
Vi glæder os til at tale med dig!

Tilmeld dig

MASKINER OG UDSTYR

Sikring af maskiner og udstyr!

Et stjålet køretøj eller manglende udstyr er enhver flådeejers værste mareridt. Ikke alene skal du bruge tid på forsikringskrav og indkøb af nyt udstyr – du skal også håndtere uventet nedetid og tabte indtægter

Heldigvis er Fleet Complete her for at hjælpe. Læs om hvordan GPS-tracking kan beskytte mod tyveri, og om hvordan I kan lave en beredskabsplan, der hjælper jer til at være forberedt på det værste.

Blog image – fleet safety in 2021

Beskyt jeres maskiner og materiel mod tyveri

Hvis noget bliver stjålet eller forlagt, betyder det ikke kun forsinkelser eller dyre udskiftninger – jeres produktivitet og omdømme kan også være i fare. Læs om her, hvordan GPS-sporing yder en god beskyttelse og øger sikkerheden for jeres materiel!

Læs mere >

Sådan genfinder du din stjålne bil ved hjælp af GPS

Som flådeejer ved du alt for godt, hvad dine erhvervskøretøjer og deres fragt er værd – men det gør tyvene også, og de bliver stadig mere kreative i deres forsøg på at stjæle dem.

Læs mere >

Blog image – five ways to enforce fleet safety

Yummy Catering

„Chaufførsikkerhed er en meget vigtig del af vores forretning. Fleet Complete hjælper os med den nødvendige teknologi, så vi kan sikre os, at vi overholder al nødvendig vedligeholdelse af alle vores køretøjer.“

Lino Cardoso, CEO

Anglia Steel

„Vores umiddelbare gevinst ved at bruge Fleet Complete har været enorm. Tidligere har vi oplevet ikke at kunne genfinde mistede køretøjer, hvilket har kostet os cirka 160.000 $.“

Terence Schofield, Safety Officer 

Pyramid Corporation

„Rapporteringsværktøjet har været meget velegnet til at få dårlig kørselsadfærd frem i lyset og tilskynde til mere omtanke. Resultaterne har været usædvanlige. Ingen ønsker at være kendt som en dårlig chauffør.“

Tim KohlsmithSecurity & Fleet Manager

EDGEWOOD SCHOOL DISTRICT

”Vores studerendes sikkerhed er altafgørende for os. Derfor ledte vi efter et system, der på ethvert tidspunkt, i tilfælde af en nødsituation, gør det muligt for os at se, hvor alle er.”

Adam Galvan Jr., Edgewood School District

 

MENNESKER

Tag vare på mennesker

At holde sit team sikkert handler ikke kun om trafiksikkerhed, vedligeholdelse af bilerne og kørselsadfærd. Fleet Complete giver også ro i sindet til virksomheder med udsatte medarbejdere; sikkerhedsselskaber, der overvåger byggepladser eller patruljerer industrianlæg om natten. Eller rengørings-, vedligeholdelses- og serviceorganisationer, der har personale, der arbejder døgnet rundt på tomme kontorer eller øde anlæg.

For disse mennesker tilføjer Fleet Complete’s GPS-løsninger et ekstra lag af sikkerhed, som overflødiggør unødvendige sikkerhedsopkald og on-site besøg. Tag kontakt til os, hvis du har brug for en snak om, hvordan du kan øge sikkerheden for dine medarbejdere, som arbejder på udsatte steder og tidspunkter.

Blog image – fleet safety in 2021

Kundecase: „Alarmen går hvis han ikke er tilbage i bilen indenfor 2 timer…“

Flådestyring har øget sikkerheden for medarbejderne hos Vandmiljø Randers og medført en række af uventede fordele.

Læs mere >