Yummy Catering er en ung, pulserende virksomhed, der leverer sunde, nærende, hjemmelavede måltider til daginstitutioner. Deres køkken starter arbejdet kl. 3-4, og chaufførerne er klar til at afhente måltiderne til levering kl. 7.

Yummy havde brug for et pålideligt system for at kunne levere til daginstitutioner til tiden hver gang, og for at holde deres løfte om service af høj kvalitet til deres kunder.

Effektiv ruteplanlægning er altaførende. Fleet Complete systemet hjælper Yummy Catering med at styre 22 chauffører i felten. Planlægning af ruter med flere stop, sidsteøjebliksforespørgsler fra kunder, og sving-for-sving navigation i tilfælde af trafikale problemer er hverdag for kontorets koordinatorer, som også kan kommunikere den nøjagtige leveringstid til kunden, eller hjælpe chauffører i nødsituationer.

Nem logistik, glade børn – hver dag!

Yummy Catering er en innovativ virksomhed, så vi har brug for, at vores partnere er innovative med os. Vi leder efter nye metoder og trends, der kan hjælpe os i vores daglige drift. Fleet Complete giver os den nødvendige teknologi og den innovation, der hjælper vores chauffører dagligt.

Leno Cardoso

CEO
  • Daglig levering af mad til daginstitutioner
  • Levering til tiden er kritisk
  • 22 chauffører i felten hver dag

Powering sustainable fleets!

Få et klart overblik over alle dine værdigenstande!

Få et tilbud