Team Jumbo-Visma vil benytte GPS-tracking fra Fleet Complete til at få overblik over, hvad der sker ude på vejene under træning og konkurrencer.


København 2. marts 2021
– Fleet Complete meddelte i dag, at virksomheden er blevet officiel leverandør af flådestyringsteknologi til Team Jumbo-Visma – et hollandsk elitesportshold for professionelle cykel- og skøjteatleter, som blandt andet deltager i Tour de France og de årlige verdensmesterskaber for mænd og kvinder.

Team Jumbo-Vismas transportkøretøjer og teamlederbiler vil fremover være udstyret med Fleet Completes sporingsteknologi, der vil sende data ude fra ruterne.

Disse data vil blive brugt på en række forskellige måder – fra lokations- og kilometertalstracking til vedligeholdelsesplanlægning og omkostningsbudgettering.

”Det er spændende for os at arbejde sammen med Team Jumbo-Visma, og det giver mulighed for at vise fordelene ved flådestyring i et lidt anderledes miljø!”, siger Tessa Hoff, europæisk Marketing Manager for Fleet Complete. ”Deres køretøjer er fordelt på træningslejre og cykelløb forskellige steder i Europa. Med vores GPS-enheder i hver bil, som sender data direkte til en online platform, har de et præcist og opdateret overblik over, hvor alle bilerne er, hvem der er i dem, hvor langt de kører, hvor hurtigt og i hvilket løb.

Vores træning og konkurrencer kan indebære op til fire tusind kilometers kørsel om ugen, hvilket betyder øget brændstofforbrug og højere slitage på køretøjet,” fortæller Jan Boven, sportsdirektør for Team Jumbo-Visma. ”Fleet Complete’s platform vil give os bedre indsigt, som vi kan omsætte til øget sikkerhed og bedre udnyttelse af tid og penge. At modtage rettidige vedligeholdelsesadvarsler, nøjagtig kilometertalstracking og real-time motordata er afgørende for at holde vores biler i topform og vores chauffører i sikkerhed på vejene.

I årenes løb har Fleet Complete været en dedikeret partner for andre professionelle sportsaktører, især inden for cykling. Sammen med Team Jumbo-Visma, vil Fleet Complete arbejde for at understøtte værdier som innovation og vidensdeling, og de vil deltage i indsatsen inden for talentudvikling.

Om Team Jumbo-Visma
Team Jumbo-Visma er et professionelt, hollandsk sportshold, der konkurrerer på højeste niveau, og som er synlig 365 dage om året. Vi kombinerer cykling og speed skating, mænd og kvinder og ungt talent med erfaring. Viden går sammen med ydeevne. Vi elsker det, vi laver, vi er lidenskabelige, og vi er dedikerede. Ledere, trænere, atleter, partnere, kontor, ”soigneurs” og mekanikere arbejder alle sammen, deler deres viden og opmuntrer hinanden til at sigte højere med et fælles mål: at vinde sammen!

Ved at fusionere et professionelt cykelteam og et professionelt skøjteløbsteam skabte vi grundlaget for en ny organisationsmodel inden for den hollandske topsport. Vores model drejer sig om at dele viden, talentudvikling og at kombinere indsatsen. Sportsligt såvel som kommercielt og kommunikativt. En ny sportskultur på topniveau opstår, som – takket være de sportslige præstationer og en stor appel – reklamerer for ‚Hollands herlighed‘ som dens vigtigste værdi. Med dette ønsker vi at inspirere en ny generation af atleter og fans.

 Om Fleet Complete
Fleet Complete er en global og førende leverandør af GPS-baserede IoT-løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer mere end 600.000 abonnenter og 40.000 virksomheder i Nordamerika, Mexico, Europa og Australien. Fleet Complete har partnerskaber med en række ledende mobiloperatører såsom AT&T, TELUS, Rogers, Telstra, COSMOTE, Deutsche Telekom og Telia. Ligeledes har Fleet Complete indgået tætte partnerskaber med bl.a. Cummins, Ford, General Motors, Mitsubishi Australia og Toyota. De er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.dk

Mediekontakt
Preben Rasmussen
Sales Director, Fleet Complete Nordic
+45 4548 0104
marketing@fleetcomplete.dk

Social Media
LinkedIn: Fleet Complete Danmark
Facebook: Fleet Complete Danmark