Tidligere Blockchain Executive, Frank Friesacher, slutter sig til Fleet Complete som Chief Product Officer

 

København 7.december 2021 – Fleet Complete®, en global udbyder af telematikløsninger til bilflåder og mobile arbejdsstyrker, annoncerede i dag ansættelsen af Frank Friesacher som ny Chief Product Officer (CPO). Frank Friesacher vil stå i spidsen for virksomhedens globale produktudvikling og medbringer over 25 års erfaring med udviklingsledelse og markedsintroduktion af ​​innovative software- og hardwareteknologier.

Franks ansættelse er en vigtig tilføjelse til vores globale forretning, og vi glæder os meget til den videre rejse sammen,“ siger administrerende direktør for Fleet Complete, Tony Lourakis. “Frank er en erfaren leder. Han har et fremragende ry, massiv erfaring og har udvist stor opfindsomhed inden for områder som SaaS, PaaS, IoT, Blockchain, AI, telematik, elektriske flåder og andre forbundne, industrielle IoT-produkter. Vi er glade for at byde ham velkommen til Fleet Complete-teamet.

 

 

Friesacher er tidligere administrerende direktør for en virksomhed relateret til M2M og flådeløsninger, og han har en lang karriere inden for produktinnovation. Dette inkluderer QNX-styresystemet, det første betalingssystem til e-Check, introduktionen af ​​selvbetjente online bankportaler, telematikbaserede forsikringer og AI-baserede løsninger til fly og lastbiler.

Han har også stået i spidsen for udviklingen af avancerede transportløsninger til ”on and off road” og elektriske bilflåder hos virksomheden Cummins.

Som ny CPO i Fleet Complete vil Friesacher arbejde tæt sammen med ingeniørteamet for at lede virksomhedens globale produktudvikling og markedsstrategi. Han vil drive køreplanen for udvikling af nye innovative produkter og løsninger, baseret på nuværende og fremtidige markedsbehov, samt kundernes forventninger.

Fleet Complete hjælper allerede titusindvis af virksomheder verden over med at transformere og digitalisere deres mobile operationer, og det er vores mål at hjælpe flere hundrede tusinder.“ siger Friesacher. „Jeg er især spændt på, hvad vi kan gøre for at påvirke den globale indsats for bæredygtighed. Jeg ønsker at udnytte alle de imponerende resultater fra Fleet Complete i de sidste tyve år og fremdrive en ny generation af produkter og teknologi, der vil skabe mere værdi for vores kunder over hele kloden.

Om Fleet Complete
Fleet Complete er en global og førende leverandør af GPS-baserede IoT-løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer mere end 600.000 abonnenter og 40.000 virksomheder i Nordamerika, Mexico, Europa og Australien. Fleet Complete har partnerskaber med en række ledende mobiloperatører såsom AT&T, TELUS, Rogers, Telstra, COSMOTE, Deutsche Telekom og Telia. Ligeledes har Fleet Complete indgået tætte partnerskaber med bl.a. Cummins, Ford, General Motors, Mitsubishi Australia og Toyota. De er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.dk

Mediekontakt
Preben Rasmussen
Sales Director, Fleet Complete Nordic
+45 4548 0104
marketing@fleetcomplete.dk

Social Media
LinkedIn: Fleet Complete Danmark
Facebook: Fleet Complete Danmark