Den canadiske telematikvirksomhed Fleet Complete, med dansk kontor i Ballerup, henter ny Chief Revenue Officer (CRO), Richard Eyram fra Salesforce, og ny Chief Financial Officer (CFO), Cynthia Schyff, fra Blue Ant Media.

 


Ballerup (20. januar 2020) – 
Fleet Complete er den hurtigst voksende telematikvirksomhed i verden og styrker nu indsatsen for at nå omsætningsmålet på 1 mia. CAD i 2025 ved at rekruttere nye eksperter til hovedkontoret i Canada. Richard Eyram og Cynthia Schyff bliver en del af ledelsen i Toronto.

”Vi er vældig stolte af at have Richard og Cynthia om bord, og vi sætter pris på, at de vælger at fortsætte deres karriere hos os”, siger Tony Lourakis, grundlægger og CEO i Fleet Complete.

”De kommer med en tung erfaring og stor forståelse for den hastige udvikling, som Fleet Complete gennemgår, og de ved, hvad vi skal fokusere på for at nå målet om 1 milliard CAD i omsætning i løbet af fem år.”

Både Eyram og Schyff medbringer imponerende resultater fra virksomheder, som har været igennem en lignende udvikling. Richard Eyram, tidligere chef for Salesforce Canada, er en kendt SaaS- og B2B-vækstleder, som har bragt Salesforce Canada fra et startup til et hundrede-millioner-selskab i løbet af sine 12 år i ledelsen.

Schyff, tidligere finansdirektør i et af Canadas største medieselskaper, Blue Ant Media, har en bred økonomisk baggrund og kan blandt andet fremvise resultater på 550% omsætningsstigning over fem år ved i perioden at gennemføre og integrere ti forskellige virksomhedsopkøb.

”Jeg er rigtig glad for at blive en del af Fleet Completes erfarne lederteam og for at få muligheden for at drive firmaets forretningsstrategi”, siger Schyff. ”Vi ser nu på mulighederne for at ekspandere i flere markeder og understøtte stærk vækst i de kommende år”

”Målet om at blive en milliardvirksomhed, og at se denne næste bølge af ekspansioner og muligheder indenfor industrien for Connected Vehicles, er fantastisk spændende”, kommenterer Eyram. ”Vi er i den fjerde industrielle revolution, med ’skyens’ modenhed, øget brug af kunstig intelligens og 5G, fremkomsten af Edge Computing og selvfølgelig eksplosionen af Internet-of-Things. Baseret på Fleet Completes tyve år i telematikkindustrien og et stærkt brand hos partnere, kunder og investorer, er vi mere end i stand til at nå en milliardomsætning inden 2025.”

Om Fleet Complete®
Fleet Complete® er en global og førende leverandør af GPS-løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer mere end 600.000 abonnenter og 35.000 virksomheder i Nordamerika, Mexico, Europa og Australien. Fleet Complete har partnerskaber med AT&T i USA og Mexica, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europæiske lande. Fleet Complete er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.dk

Mediekontakt

Kirsten Tange
Marketing Manager, Fleet Complete Danmark

marketing@fleetcomplete.dk