Birkerød 26. november 2018.

Fleet Complete®, en af de hurtigst voksende teknologivirksomheder for forbundne køretøjer, meddelte i dag, at det har indgået nyt investeringspartnerskab med Ontario Teachers‘ Pension Plan (Ontario Teachers‘). Den nye aftale sikrer Fleet Complete ny kapital og selskabet kan dermed styrke væksten i de europæiske og nordiske markeder yderligere.

Ontario Teacher‘ er Canadas største pensionsselskab for enkelt-professioner. De køber egenkapital fra eksisterende investorer herunder fonden Madison Dearborn Partners („MDP“), der er et førende privat investeringsfirma med base i Chicago. Ontario Teachers‘ vil arbejde sammen med Fleet Completes ledelsesteam og MDP for at fortsætte virksomhedens strategiske plan.

„Jeg er begejstret for at have indgået partnerskab med Ontario Teachers’, “ siger Tony Lourakis, grundlægger og CEO for Fleet Complete. „Ontario Teachers’ giver Fleet Complete adgang til betydelig langsigtet kapital. Dette sammen med vores løbende partnerskab med MDP muliggør at fortsætte vores hurtige vækst med fokus på at være verdens førende leverandør af forretningskritisk teknologi til flåder, materiel og virksomheder med mobile arbejdsstyrker.“

Fleet Complete, der har været etableret i teknologibranchen i tyve år, har en af de førende og mest omfattende køretøjsplatforme globalt og hjælper små, mellemstore og store virksomheder med at forbedre deres daglige drift. Fleet Complete servicerer over 500.000 abonnenter globalt og benytter state-of-the-art teknologi og partnerskaber med førende globale OEM’er til  at levere nogle af de mest innovative løsninger til kunderne.

Ontario Teachers’ Private Capital Group har en lang historik med at investere i teknologisektoren, samt samarbejde med ledende management-teams om at gennemføre deres vækstambitioner.

„Vi er glade for at indgå partnerskab med Tony og Fleet Complete’s ledelsesteam sammen med MDP, for at hjælpe med at bygge videre på denne globale succeshistorie,“ siger Jane Rowe, administrerende direktør, Private Capital, hos Ontario Teachers. „Fleet Complete har en dokumenteret historik for robust vækst understøttet af succesfuld global ekspansionsstrategi og produktinnovation. Vi glæder os til at arbejde tæt sammen med Fleet Complete’s ledelsesteam og MDP i et partnerskab, som vi tror på vil bidrage til at accelerere Fleet Complete’s globale vækstambitioner yderligere.“

„Fleet Complete har oplevet betydelig vækst i løbet af de sidste mange år ved at udvide virksomheden globalt og levere ekstraordinære produkter og teknologiløsninger til sin voksende kundebase“, siger Doug Grissom, administrerende direktør hos MDP. „Tony og hans ledelsesteam har gjort et stort arbejde, og sammen med Ontario Teachers‘ og Fleet Complete-teamet ser vi frem til at fortsætte Fleet Complete’s stærke momentum.“

Finansielle vilkår for transaktionen er ikke offentliggjort.

Lazard & Barclays var finansielle rådgivere for Fleet Complete. Kirkland & Ellis LLP og Dentons Canada LLP fungerede som juridiske rådgivere for Fleet Complete og MDP. Torys LLP var juridiske rådgivere for Ontario Teachers ‚.

Om Fleet Complete
Fleet Complete® er en global og markedsledende IoT leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer 500.000 abonnenter og over 30.000 virksomheder i Canada, USA, Mexico, Australien, Holland, Belgien, Luxemburg, Østrig, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Litauen.

Fleet Complete har partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europæiske lande. Mange af verdens største køretøjsfabrikanter og ’tier 1’ leverandører, som General Motors, Mitsubishi og Phillips Industries benytter Fleet Complete’s platform for forbundne køretøjer, CONNVEX, for at levere kommercielle telematikløsninger til deres kunder. Fleet Complete  er fortsat en  af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.com

Om Ontario Teachers‘
Ontario Teachers‘ Pension Plan (Ontario Teachers‘) er Canadas største pensionsplan for enkelt-profession med 193,9 mia. USD i nettoaktiver pr. 30. juni 2018. Det har en varieret global portefølje af aktiver, hvoraf ca. 80% forvaltes in-house, og har opnået en gennemsnitlig årlig afkast på 9,9% siden grundlæggelse i 1990. Ontario Teachers ‚er en uafhængig organisation med hovedkontor i Toronto. Kontoret for Asien og Stillehavsområdet er beliggende i Hongkong, og dets kontor i Europa, Mellemøsten og Afrika er i London. Den ydelsesbaserede ordning, som er fuldt finansieret, investerer og administrerer pensioner for Ontario’s 323.000 aktive og pensionerede lærere. For mere information besøg otpp.com og følg os på Twitter @OtppInfo. 

Om Madison Dearborn Partners
Madison Dearborn Partners, LLC (MDP), der er baseret i Chicago, er et førende privat investeringsselskab i USA. Siden MDP’s grundlæggelse i 1992 har virksomheden rejst syv fonde med samlet kapital på ca. 23 milliarder dollar og har gennemført over 140 investeringer. MDP investerer i øjeblikket gennem sin seneste fond, 4,4 mia. MDCP Fund VII, i virksomheder på tværs af et bredt spektrum af brancher, herunder private og offentlige virksomheder og software, finansielle og transaktionstjenester, sundhedspleje og telekommunikation, medier og teknologitjenester. For mere information, besøg venligst mdcp.com. 

For mere information, kontakt:

For Fleet Complete:

David Prusinski, EVP Sales & Marketing

marketing@fleetcomplete.com

For MDP:

Abernathy MacGregor

Chuck Dohrenwend or Kate Murray

212-371-5999

AbmacMDCP@abmac.com