FC_Connvex_PR_image-min.png

Virksomheden lancerer en unik cloud-baseret platform, der er udviklet til at transformere leveringen af IoT-løsninger (Internet of Things) via partnerskaber mellem interessenter i branchen.

(21. februar 2018 – København, Danmark) Fleet Complete, den hurtigst voksende globale leverandør af IoT-løsninger til Connected Cars, har lanceret CONNVEX –  en innovativ og skalérbar platform som har til formål at fremskynde indførelsen og brugen af teknologier relateret til Connected Cars.

CONNVEX varsler en helt ny æra i IoT-udviklingen af bilflåder, hvor det bliver muligt for diverse interessenter at få adgang til en innovativ cloud-struktur, værktøjer til Predictive Analytics og telematikekspertise for derved at kunne sikre den optimale værdi for slutbrugeren. Dette vil medføre transformative løsninger til ikke kun flådeejere, men også til udstyrsproducenter (OEM’er), systemleverandører, eftermarkedet, regeringer, kommuner, finansielle institutioner og mange andre interessegrupper.

CONNVEX er en avanceret cloud-baseret platform, der muliggør et hidtil uset samarbejde i et gensidigt fordelagtigt økosystem. Platformen vil forbedre udviklingen af løsninger og nye forretningsmodeller væsentligt, især inden for automatisk kørsel, godsmobilitet og intelligent urban infrastruktur. Ved at sammenholde data og analyser baseret på AI (Artificial Intelligence) leverer CONNVEX indgående viden og indsigt til alle deltagende interessenter, som hver især designer og udvikler deres unikke løsninger. Det omfatter fjerndiagnostik og prognoser, sikkerhed og avancerede førersystemer (ADAS), delebiler, mobilitet for el-køretøjer, digital fragtmægling, video telematik, administration af mobile ressourcer m.m. Alle former for anvendelse af CONNVEX er designet til at spare driftsudgifter og øge indtægtsmulighederne for slutbrugerne.

„Vi er meget glade for at kunne tilbyde denne innovative platform, der udstikker retningen for fremtidens Connected Cars,“ siger Tony Lourakis, grundlægger og CEO for Fleet Complete. „CONNVEX anvender de samlede immaterielle rettigheder hos Fleet Complete og vores partnere til at levere avancerede cloudbaserede analyser og løsninger til virksomheder af alle typer og størrelser. CONNVEX vil påvirke alle og ændre mobilitet, som vi kender det, og det vil medføre mulighed for nye indtægtskilder for en stor del af branchen.  “

CONNVEX har allerede skabt røre i Connected Cars industrien og påvirker både nuværende og fremtidige partnerskaber. Det bliver allerede nu udnyttet af førende bilproducenter, komponentleverandører, byplanlæggere, udbydere af navigationstjenester, flådeadministratorer med videre. Nye produktioner er allerede sat i gang, og flere nyheder vil blive annonceret i den nærmeste fremtid.

Om Fleet Complete

Fleet Complete er en global og markedsledende IoT-leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Selskabet har mere end 400.000 abonnenter og 30.000 virksomhedskunder verden over, og har indgået strategiske partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og T-Mobile i Europa. Det er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder i Nordamerika, og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. Læs mere på www.fleetcomplete.com

 

David Prusinski

EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete

david.prusinski@fleetcomplete.com

marketing@fleetcomplete.com