Canadian Business har offentliggjort den årlige liste over Canadas 500 hurtigst voksende selskaber. Fleet Complete ligger i år nr. 211, og det er ellevte år i træk, hvor de er at finde på listen.

 

 

Toronto (12. september 2019) – Ifølge Canadian Business og Maclean’s rangerer Fleet Complete® i år nr. 211 på den årlige Top 500 over Canadas hurtigst voksende virksomheder. År for år er Fleet Complete steget på ranglisten, og de flytter i år 10 pladser op fra nr. 221 i 2018 og 152 pladser fra nr. 363 i 2017.

Listen er udarbejdet af førende canadiske business medier og rangerer hvert år de 500 hurtigst voksende virksomheder baseret på de seneste fem års omsætningsvækst. Her i 2019 rammer Fleet Complete listen med en 5-årig omsætningsvækst på 438% og en Compound Annual Growth Rate (CAGR) på 40%. Det er et virkelig flot resultat.

”Vi er meget stolte af at være på Top 500 for ellevte år i træk og af at rangere højere og højere for hvert år,” siger administrerende direktør Tony Lourakis. ”Det er et resultat, der afspejler den utrolige dedikation hos vores medarbejdere og fremmer vores vision om hurtig international vækst. Vi har høje mål for det kommende år og ser frem til at nå udvide forretningen yderligere. ”

”Virksomhederne på Top 500 i 2019 er virkelig bemærkelsesværdige. De er innovative, de har visioner og de er vanvittigt gode eksempler på, hvordan man opbygger en succesrig iværksættervirksomhed i dag, ”siger Beth Fraser, program leder af Top 500.

Top 500 vindere er profileret i en særlig udgave af Canadian Business, der er publiceret sammen med Maclean’s magasin og online på CanadianBusiness.com og Growth500.ca.

Om Fleet Complete®
Fleet Complete® er en global og markedsledende IoT leverandør af løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer mere end 500.000 abonnenter og 35.000 virksomheder i Canada, USA, Mexico, Australien, Holland, Belgien, Luxemburg, Østrig, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Litauen. Fleet Complete har partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europæiske lande. Fleet Complete er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.dk

David Prusinski
EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete
david.prusinski@fleetcomplete.com
marketing@fleetcomplete.com