FC_Vision_Image-min
Ny real-time videoanalyseløsning, Fleet Complete Vision ™, kombinerer mobilvideoteknologi med telematikdata for at forbedre flådesikkerhed og risikostyring.

Fleet Complete har lanceret Fleet Complete Vision, som er en avanceret mobilvideo-løsning designet til at forbedre driftssikkerheden og risikostyring for flådeejere. Den er skalerbar til kundens behov for videosikkerhedsniveau og er integreret med Fleet Complete-platformen, så man kan få et samlet overblik over flåden.

Fleet Complete Vision er udtænkt og designet til at give overblik over chauffør-, fragt- og køretøjssikkerhed. Denne innovative teknologi er ikke kun en hjælp til chauffører i form af køretøjssikkerhed og overholdelse af lovgivningen, men giver også videodata, som kan bidrage væsentligt til at reducere forsikrings- og erstatningsomkostninger. Løsningen gør det muligt at:

  • Oprette og vedligeholde chauffør scorecards (point-kort)
  • Opdage og gennemgå hændelser, hvornår og hvor de skete
  • Dele avancerede tur-rapporter understøttet af videoanalyse
  • Få fotografiske beviser fra ulykker til brug i retssager.

Fleet Complete Vision til gavn for brugerne. Det forbedrer flådens sikkerhed og rentabilitet samtidig med forbedret risikostyring og mulighed for hurtig beslutningstagning, mens chaufførerne er på vejen. Med det udadvendte kamera, videooptagelse og ADAS stemme-styring (Advanced Driver-Assistance System) hjælper Fleet Complete Vision chauffører med at beskytte virksomhedens image, forbedre deres sikkerhedsresultater og give visuelle beviser i ulykkessituationer.

„Vi er meget glade for at lancere Fleet Complete Vision. Det er et godt supplement til vores løsninger til forbundne køretøjer, og det vil hjælpe med at etablere optimal flådesikkerhed, „siger Tony Lourakis, grundlægger og administrerende direktør for Fleet Complete. „Det giver chauffører, flådeadministratorer og virksomhedsejere både beskyttelse og forebyggende kapacitet ved at kombinere video-styring med real-time videooptagelse og -analyse. At have video-backup kan bidrage til at beskytte medarbejderne og på baggrund af analysen kan man udvikle specifik træning, som vil bidrage til et sikrere arbejdsmiljø. Dette er fremtiden for virksomhedernes drift af flåder. “

Derudover er Fleet Complete Vision meget omkostningseffektiv og giver kunder mulighed for at bruge deres egne smartphones eller et forrudemonteret kamera. Målet med den nye løsning er ikke kun sikrere flådemobilitet, men også at gøre den mere tilgængelig for virksomheder i alle størrelser. Det er nemt at komme i gang, man downloader blot mobil-appen og den starter programmet og synkroniserer video-data med Fleet Completes system. Denne type sikkerhed kan reducere ulykker og tyveri samt give lavere forsikrings- og erstatningsomkostninger.

Om Fleet Complete

Fleet Complete er en global og markedsledende IoT-leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Selskabet har mere end 400.000 abonnenter og 30.000 virksomhedskunder verden over, og har indgået strategiske partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i Europa. Det er en af de hurtigst voksende virksomheder i Nordamerika, og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. Læs mere på www.fleetcomplete.com

 

David Prusinski

EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete

david.prusinski@fleetcomplete.com

marketing@fleetcomplete.com