ISO-9001.jpg

ISO 9001 er et kvalitetsstempel, der bruges af over en million virksomheder og organisationer i mere end 170 lande. ISO 9001 er for mange synonym med kvalitet og effektiv styring samt en struktureret kundedialog.

Hvad betyder det?

Et kvalitetsledelsessystem gør det, at det skaber overblik over virksomhedens arbejds- og forretningsgange. Det er et effektivt styringsinstrument til at overvåge og korrigere virksomhedens handlinger. Det giver desuden virksomheden klare definitioner af processer, værdier, løbende overvågning og evaluering, så organisationen har et anerkendt og grundlæggende styringsværktøj.

Hvorfor er det vigtigt?

ISO 9001 certifikat bekræfter, at ledelses-, udviklings-, salgs- og kundesupportsprocesser i Ecofleet opfylder visse krav og dermed er gennemtænkte og strukturerede.

Vores kvalitetsstyring certificering bekræfter f. eks., at kundesupporten løser de lettere problemer effektivt og indenfor kun to timer, samt at kundedialogen er struktureret og løbende, hvor feedback fra kunderne bliver taget til efterretning og servicen forbedres.

I Ecofleets produktudvikling betyder det, at er der klar handlingsplan, hvor nye forslag i udviklingen vurderes og gennemføres, herunder programmering, test og kommunikation angående de nyeste releases.

„Hvis du ønsker at sælge software med verdensklasse service, kan du ikke opføre dig overilet. Udvikling af en service af høj kvalitet kræver systematiske principper og ISO 9001-certifikat viser, at vi i ECOFLEET gøre tingene på den rigtige og bæredygtige måde,“ forklarer Ecofleets ISO specialist Piret Papper .

Hvis du nogensinde besøger vores Tallinn kontor i Estland kan du finde ISO certifikater på væggen i mødelokalet.