Er I parate til omstilling?

Det er omskiftelige tider for små og store virksomheder, men med de rette værktøjer er det muligt at opnå helt nye konkurrencefordele.

Følg med på denne side for inspiration til at klare skærene!

Klar, parat, start! 

Vi ved, at mange danske virksomhedsejere gennemgår en vanskelig tid. Har I værktøjerne til at tilpasse jer og lykkes i denne nye tid? Vi er her for at hjælpe! Følg med her på siden for information om omstilling, digitalisering og ny teknologi, og se hvordan andre virksomheder har tilpasset sig for at kunne vækste.

 

Læs, lær og lykkes! 

Delivery company employees delivering goods by car

Blog: Telematik og GPS-teknologi – Hvad er gevinsten?

Telematik er ikke længere kun GPS-tracking og ruteplanlægning. Med et stigende antal værktøjer til rådighed for virksomhedsejere, hvordan vælger man så de bedst egnede, som sikrer at man opnår den ønskede gevinst?

How-a-Continuity-Plan-Can-Help-You-Future-Proof-Your-Business-2048×1365-1

Blog: Business Continuity – Er I klar, når krisen rammer?

Alle virksomheder har sine op- og nedture, hvad enten det skyldes kriser eller svingende efterspørgsel. Du kan ikke forudsige fremtiden, men du kan planlægge fremad: Hvis krisen rammer, kan rettidig planlægning begrænse skaderne og hjælpe dig med at holde din virksomhed i gang. 

iStock-692819426

Blog: 4 måder at effektivisere dine mobile medarbejdere på – hurtigt!

Mange virksomheder oplever en stigende efterspørgsel på varer og serviceydelser leveret til hjemmet eller arbejdsadressen. Men hvordan holder man styr på et stigende antal leveringer og opgaver med kun en håndfuld chauffører?

Sådan har andre gjort

DANMARK

Danske Egerbyg A/S er en innovativ entreprenørvirksomhed i rivende udvikling og med en bæredygtig vækst. De har indført flådestyring fra Fleet Complete som en naturlig tilføjelse til deres kundeservice. Som et resultat er kundernes ventetid væsentligt forkortet, og deres brændstofforbrug reduceret.

USA

Amerikanske Premier Truck Rental (PTR) udlejer køretøjer og materiel til virksomheder inden byggeri, vedvarende energi, rørføring og lignende brancher. De bruger Fleet Complete for at bevare overblikket og bedre kunne spore deres udlejningsmateriel, og desuden for at kunne hjælpe deres kunder i hele USA med bedre dokumentation.

ØSTRIG

Denne tyske kunde, J.R. Company GmbH, er et kurérselskab, som opererer som partner for UPS. Deres flåde på 120 biler styres med flådestyring fra Fleet Complete. Som et resultat har de optimeret deres kørsel, øget flådens effektivitet og sparet enorme omkostninger.

GPS-løsninger til flåder og mobile arbejdsstyrker uanset størrelse

Fleet-Tracking-GIF

I tider som disse hjælper digitalisering og GPS-teknologi virksomheder som din med at tilpasse sig og opnå helt nye fordele. Det er ikke svært at komme i gang, og vi har en løsning, der passer til alle!

Har du 2 minutter? Se en demo lige her! 

Overblik og indsigt

  • Online kort med angivelse af køretøjer
  • Hold øje med uheldig kørselsadfærd
  • Find nærmeste køretøj til en given adresse
  • Planlæg ruter og beregn afstande
  • Se alle ture kørt i en valgt periode
  • Afspilning af tidligere ture
  • Opsæt geofencing og modtag alarmer
  • Beregn brændstofforbrug og CO2-udledning

(Denne demo viser en løsning, som adskiller sig en smule fra den, der p.t. sælges i Europa. Brugervenlighed og funktionalitet er dog fuldstændig den samme.)

Hvordan kan Fleet Complete hjælpe?

Fleet-Tracking-GIF

Hvem er Fleet Complete?

Vi er en af verdens førende leverandører af GPS-løsninger til tracking og styring af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker.

Ved at fokusere på de udfordringer, som vores kunder står overfor hver dag, er målet at levere værdiskabende løsninger til enhver flådeejende virksomhed uanset størrelsen.

Alle vores løsninger er forbundet til én fælles platform, som kan tilpasses ethvert behov. Uanset om det er biler, materiel, eller medarbejdere på farten – vi hjælper dig med at bevare overblikket over det hele.

Support hele vejen

At købe eller lære at bruge en flådestyringsløsning behøver ikke at være besværligt! Tag en snak med en af vores konsulenter om netop jeres behov. Lige fra første forespørgsel til den sidste medarbejder er trænet, og systemet taget i brug, står vi klar til at holde jer i hånden hele vejen. Ring på 45 48 01 04 eller book et møde ved at udfylde kontaktformularen i toppen af siden!

Fleet-Tracking-GIF
Fleet-Tracking-GIF

Support hele vejen

At købe eller lære at bruge en flådestyringsløsning behøver ikke at være besværligt! Tag en snak med en af vores konsulenter om netop jeres behov. Lige fra første forespørgsel til den sidste medarbejder er trænet, og systemet taget i brug, står vi klar til at holde jer i hånden hele vejen. Ring på 45 48 01 04 eller book et møde ved at udfylde kontaktformularen i toppen af siden!

Få en snak og en demo