Med en vækstrate på over 53 procent er Fleet Complete en af de hurtigst voksende telematikvirksomheder blandt de største internationale leverandører af løsninger til eftermarkedet for flådestyring.

Rapporterne fra analysefirmaet Berg Insight om Fleet Management i Europa (13. udgave) og i Amerika (8. udgave) har anerkendt Fleet Complete’s høje vækst i regnskabsåret 2017/18. Dette placerer Fleet Complete blandt de hurtigst voksende virksomheder, når man ser på de største internationale udbydere af flådestyringsløsninger i Europa og Nordamerika.

I dag er Fleet Completes omsætningsvækst på over 53 procent med en løbende rentesats på 107 mio. CAD (Euro 70 mio. Og 80 mio. USD) globalt.

„Berg Insight-rapporterne understregede hvilket forrygende regnskabsår, det har været for Fleet Complete,“ udtaler Tony Lourakis, grundlægger og CEO for Fleet Complete. „Vi nåede langt i 2018; Vi lancerede partnerskabet med Deutsche Telekom i Tyskland, vi fik en ledende position i Norden med erhvervelsen af Ecofleet samt udvidede vores OEM-partnerskaber med fremtrædende navne som General Motors, Phillips Connect Technologies og Mitsubishi. Dette gør os i stand til at holde de høje vækstresultater på et stærkt konkurrencepræget globalt marked.“

Telematikindustrien i både Amerika og Europa er i en periode med hurtig vækst, der ifølge Berg Insight forventes at vare i årene fremover. Det europæiske marked har i dag 37,8 millioner lette og tunge erhvervskøretøjer kørende, men kun 7,7 millioner af dem bruger flådestyringssoftware. Dette tal forventes at blive fordoblet og nå 15,6 millioner abonnementer inden 2022.

Markedet for flådestyring i Nordamerika er også i en periode med stærk vækst. Antallet af aktive enheder på markedet forventes at vokse med en samlet årlig vækstrate på 15,6 procent. Dette vil øge antallet fra 8 millioner enheder i dag til 16,4 millioner i 2022.

Mediekontakt:

David Prusinski EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete david.prusinski@fleetcomplete.com marketing@fleetcomplete.com

Om Fleet Complete
Fleet Complete® er en global og markedsledende IoT leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer tæt på 500.000 abonnenter og over 30.000 virksomheder i Canada, USA, Mexico, Australien, Holland, Belgien, Luxemburg, Østrig, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Litauen.

Fleet Complete har partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europæiske lande. Fleet Complete er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.com