JR Company GmbH, med hovedsæde i Østrig, blev grundlagt i 2002. Det er et transportselskab, der har fungeret som partner for UPS siden 2004. De har omkring 180 ansatte og en bilflåde på 120 køretøjer, og deres forretningsaktiviteter inkluderer også biludlejning og værkstedsservice.

Hver dag leverer J.R Company ca. 5.000-6.000 pakker. Det indebærer, at hele flåden tilsammen kører omkring 26.000 km om dagen. Motivationen til at søge efter en flådestyringsløsning opstod, fordi de havde et ønske om en mere bæredygtig drift og behov for reducere omkostningerne.

 

Fleet Completes løsning hjalp JR Company med at spare på brændstoffet

Brændstofomkostninger kan reduceres gennem optimeret turplanlægning, men også gennem forbedret kørselsadfærd. Derfor skulle løsningen både kunne give overblik over ruter og biler, men også også detaljeret indsigt i kørselsadfærd.

Med Fleet Completes flådestyring kan de opfylde de ønskede krav og endnu mere. De daglige brændstofomkostninger på € 3.500 om dagen blev reduceret med cirka € 400. Det giver dem en årlig besparelse på € 90.000 om året!

Desuden har den optimerede kørselsadfærd reduceret omkostningerne ved køretøjsskader med 30% og sliddele med så meget som 50%. Man kan roligt konkludere, at udgiften til implementering og drift af systemet for længst har tjent sig hjem igen.

 

Vil I også spare penge på jeres kørsel? 

Læs mere om vores flådestyringsløsninger, eller udfyld kontaktformularen herunder og få en opringning og en snak med os. 

”Takket være Fleet Complete sparer vi nu imellem € 300 og 400 om dagen. Det er en årlig omkostningsreduktion på 10%, og det svarer til besparelser på op til € 90.000.”

 

Günter Flicker, Flådeansvarlig, J.R. Company

 
  • 120 biler og 180 ansatte, der tilsammen kører 26.000 km om dagen
  • Omkostninger til bilskader reduceret med 30%
  • Omkostninger til sliddele reduceret med 50%
  • Forbedret kørselsadfærd
  • Optimeret ruteplanlægning