BELFOR Danmark går med Ecofleet flådestyring

BELFOR Danmark har valgt at gå med Ecofleet som flådestyringsleverandør til deres 43 biler. BELFOR Danmark har købt OBD og Fleet Management Basic for at få et endnu mere strømlinet overblik over bilernes færden. Med Ecofleet flådestyring vil de optimere kørslen og dermed give kunderne endnu bedre service ved hurtigere at kunne rykke ud.

Ecofleet flådestyring har markedets mest brugervenlige funktioner mht. ’find nærmeste mand til jobbet’, hvilket, bl.a. sammen med mulige integrationer til økonomi, giver spændende fremtidsmuligheder for BELFOR Danmark.

Om BELFOR Danmark

BELFOR Danmark er er skadeservicefirma, der rykker ud, hvis uheldet er ude – en sikring springer, et rør brister, en flod flyder over sine bredder – og pludselig er du havnet i en nødsituation. Når det sker, har alle brug for at få hurtig hjælp og komme tilbage til hverdagen så hurtigt som muligt.

BELFOR Danmark har erfaringen, ekspertisen og servicerer tusindvis af kunder hvert år.

Om Ecofleet

Ecofleet er specialiseret i GPS-baserede løsninger til kørselsregistrering og opgavestyring.

Ecofleet optimerer virksomheders kørsel og arbejdsgange for at reducere udgifter og øge omsætningen. Ecofleet tilbyder standard- og skalérbare løsninger til individuelle behov, som sikrer, at kørselsrutiner er automatiserede og giver nem adgang til vigtige data og statistikker.

Ecofleet er en af de førende udbydere af telematik i Skandinavien, Baltikum og Europa i over 20 lande med 70.000+ kørende enheder.

Læs mere om Ecofleet flådestyring.