down under.jpg 

Ecofleet har for nylig udvidet sine horisonter helt til Australien i samarbejde med det australske firma Ready Track.

Nye horisonter på den sydlige halvkugle

Firmaet Ready Track, der har hovedkontor i Camperdown NSW, er nu eksklusiv forhandler af Ecofleet i Australien. Processen med hardwareintegrationen til et fremtidssikret og langsigtet samarbejde tog flere måneder og er nu endelig færdig. Ecofleet kan med stolthed meddele, at vi er kommet down under!

Ready Tracks lokale viden og ekspertise kombineret med den stærke Ecofleet-platform med nyeste GPS-teknologi, vil lave bølger på det australske flådestyringsmarked.

Fordi Ready Track er forpligtet til at tilbyde den absolutte bedste teknologi til deres kunder, blev Ecofleet bedt om at integrere deres flagskibs GPS-enhed, VX60, som kører på både 3G og 4G-netværket. Dette er et vigtigt salgsargument, da Telstra har meddelt planer om at lukke deres 3G-netværk i 2020. Hermed er Ready Track-kunder fremtidssikrede.

For at hjælpe med at integrere Ecofleet-platformen i Australien er en ung, entusiastisk sælger fra Ecofleet-kontoret i Litauen blevet medlem af Ready Track-holdet i Australien.

Mere om Ready Track

Ready Track’s centrale fokusområder er effektivt forretningsmiljø, optimering af driften og effektiv omkostningsstyring. Inspireret af resultaterne af implementerede værktøjer til flådestyring til en familievirksomhed blev Ready Track etableret for at hjælpe virksomheder med at maksimere deres flådes og medarbejders potentiale ved at tilbyde innovative GPS-trackingenheder og -tjenester.

Når det kommer til at inspirere australske virksomheder til at nå nye højder med Software-as-a-Service-baserede værktøjer, ligger Ready Track på toppen af branchen. Væksten i specifikke kunders krav og behov tvang selskabet til at søge mere avancerede flådestyringsløsninger. Deres research ledte Ready Track til at møde Ecofleet og for at diskutere samarbejde.

Resultatet af forhandlingerne blev så, at Ready Track blev en eksklusiv forhandler af Ecofleet til det australske marked for avancerede GPS-løsninger.

„Jeg er meget begejstret for de muligheder, Ecofleet kan tilbyde til vores nuværende og potentielle kunder, hvor de fleste virksomheder leverer GPS-tracking som blot en prik på et kort, er vi i stand til at tilbyde en komplet flåde-, personale- og opgavestyringsløsning“, siger Mathew Talia fra Ready Track.

Ecofleet’s mand down under

Kestutis Grauslys er en energisk sælger, der siden slutningen af 2014 har været et dedikeret medlem af Ecofleet-teamet. Hans personlige beslutning om at flytte til Australien blev anerkendt som en forretningsmulighed til at opbygge stærkere internationale relationer i et allerede stærkt netværk af forhandlere.

Kestutis blev anbefalet til Ready Tracks ledelse efter at det australske selskab havde udtrykt behov for en passioneret salgsmindet person til at tilfredsstille den voksende industris efterspørgsel.

„At flytte til Australien var en stor ting for mig. Jeg tænkte på at søge job i IT-industrien Down Under, men aldrig troet, at livet ville tilbyde en sådan mulighed. Det var en ’no brainer’ at joine Ready Tracks team, for at dele min produktkompetence og alt det bedste, jeg har at tilbyde Australien! Jeg er mere end glad for at fortsætte med at arbejde med mine kompetencer indenfor GPS-løsninger! „- sagde Kestutis.