flash_html5_1.png

Ecofleet webapplikation vil snart få en betydelig ændring både visuelt og teknologisk! Afspilleren nederst på køretøjsvisningen vil skifte fra Flash-teknologi til HTML5. Læs her hvorfor det var nødvendigt, og hvordan vores kunder vil nyde godt af det.

Hvorfor flytte fra Flash til HTML5?

Ændringen har været planlagt i nogen tid, da Flash er forældet og i det hele taget en døende teknologi:

HTML5 vil gøre Ecofleet onlineapplikation mere fremtidssikker, sikrere og hurtigere. Ændringen i teknologien giver også nogle visuelle tweaks – den nye afspiller er stadig kendt, men har fornyet sit udseende. Men bare rolig, alt fungerer som før, så du behøver ikke lære en helt ny brugerflade at kende.

Du kan tjekke den nye afspiller på arbejde her i vores demo-konto

Hvornår sker det?

Alle kunder bliver automatisk flyttet over på HTML5 i slutningen af juni. HTML5-afspilleren er udviklet, testet og klar nu, men vi tager os tid til at lade alle det vide i god tid og i mellemtiden ændre nogle få sidste ’bits’ og ’bobs’ i koden, efter at vi har eftertestet det med en gruppe af kunder.

Gammel Flash Afspiller:

flash-html5.png

Ny Flash Afspiller:

flash-html5-1.png

Vil du være beta-tester?

Hvis du vil, kan vi skifte din konto til HTML5-afspiller allerede nu, så du kan være en ’first mover’ og en del af beta-test-teamet. For at få det nye system, kontakt ecofleets supportteam via Support-knappen i applikationsmenuen eller email til os.